به گزارش سحاب پرس به نقل از پایگاه اطلاع رسانی شهرداری شیراز، خوشبخت افزود: از هزار تن پسماند تولیدی روزانه در شهر شیراز مقدار ۶۰۰ تن آن وارد دو خط کارخانه تفکیک صنعتی پسماند شده و مواد قابل بازیافت آن توسط حدود ۶۰ نفر نیروی انسانی جداسازی می شود و این کار علاوه بر اشتغال زایی باعث جلوگیری از آلودگی محیط زیست و جلوگیری از هدر رفتن سرمایه ها می شود.
وی ادامه داد: ماده آلی پسماند شهری پس از عبور از خطوط تفکیک صنعتی پسماند برای تولید کود کمپوست مورد استفاده قرار می گیرد و در نهایت کود با کیفیت مناسب به نام کمپوست تولید می شود که تمام مراحل این فرایند توسط کارشناسان این سازمان کنترل می گردد .
رییس سازمان مدیریت پشماند شهرداری شیراز اظهار داشت: نیروگاه بیوگاز سوز تولید برق که با مصرف گاز حاصل از دفن پسماند فعالیت می کند نیز از سال ۱۳۸۸ در مدار تولید برق قرار گرفته و همچنان در حال فعالیت می باشد و این اقدام باعث کنترل گازهای حاصل از محلهای دفن نظیر گاز متان می شود.
خوشبخت همچنین گفت: در نهایت بخشی از پسماند که در حال حاضر قابلیت استفاده ندارد و ریجکت نام دارد به سلول مهندسی بهداشتی دفن پسماند هدایت شده و دفن می گردد.
وی بیان کرد: تمام اقدامات انجام شده در سایت دفع پسماند در جهت امحاء اصولی و بهداشتی پسماندهای جمع آوری شده شهری و بازگرداندن بخش قابل استفاده به چرخه بازیافت و محیط زیست می باشد.
رییس سازمان مدیریت پسماند گفت: شهروندان با مشارکت بیشتر در فرایند تفکیک پسماندها از مبدا که بازیابی پسماندهای قابل بازیافت را کوتاه تر و کم هزینه تر می نماید سازمان را در ارائه خدمات مطلوبتر مانند همیشه یاری کنند.
رییس سازمان مدیریت پسماند شهرداری شیراز تشریح کرد
سرنوشت پسماندها پس از جمع آوری از سطح شهر
دفع بهداشتی و اصولی پسماند یکی از عناصر اصلی مدیریت پسماندهای شهری می باشد و نقش کلیدی در حفظ محیط زیست دارد و رئیس سازمان مدیریت پسماند در این زمینه گفت : سازمان مدیریت پسماند روزانه بیش از هزار تن پسماند خانگی را پس از جمع آوری و حمل در سایت دفع پسماند به صورت فنی مهندسی مدیریت می کند.
لینک کوتاه : https://sahabpress.ir/?p=9506
- خبرنگار : ساسان یگانه (مدیرمسئول)
- سردبیر : ساسان یگانه
- بدون دیدگاه