سید مصطفی هاشمی امروز، ۲۸ آذرماه در نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی دستگاههای اجرایی استان فارس گفت: شرکت شهرکهای صنعتی فارس، در اجرای برنامهها و مأموریتهای ابلاغی از سوی سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران، با بهرهگیری از ظرفیتهای موجود در استان و با استفاده از توان علمی، تحقیقاتی و پژوهشی دانشگاهها و مراکز آموزش عالی گامهای موثری در زمینه حمایت و اجرای طرح های پژوهشی و فناوری برداشته است.
وی با بیان اینکه در اجرای طرحهای پژوهشی و با هدف استفاده از ظرفیت همکاریهای علمی، از ظرفیتهای دانشگاهها و مراکز آموزش عالی استان استفاده میشود، گفت: از نتایج این طرحها نیز بهصورت کاربردی در بخشهای مختلف تولید و صنعت و شهرکهای صنغتی استان استفاده شده است.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی فارس، مهمترین محورهای طرحهای پژوهشی را کارآفرینی، توسعه فناوری، ارتقا و بهبود روشهای تولید کاهش ضایعات، ارتقا بهرهوری، افزایش کیفیت محصولات، توسعه شبکهها و خوشههای صنعتی، توسعه بازار و همکاریهای فنی و اقتصادی، آسیبشناسی، عارضهیابی و ارائه راهکار برای حل مشکلات صنایع کوچک، توسعه صادرات، ارتقای شاخصههای کسبوکار و ارتقای توان رقابتی واحدهای صنعتی، مصرف بهینه انرژی و بهرهگیری از روشهای نوین و فناوریهای روز در این صنایع اعلام کرد.
هاشمی تصریح کرد: محققان، صاحبنظران، اساتید و دانشجویان و شرکتهای مشاورهای میتوانند از حمایتهای این شرکت در زمینه طرحها و محورهای تحقیقاتی و پژوهشی مرتبط با صنایع کوچک بهرهمند شوند.
وی بیان کرد: تحقیق و پژوهش زیربنای توسعه صنعتی و رشد تولید است و بدین لحاظ نیز حمایت از طرحهای پژوهشی در شهرکهای صنعتی از اهمیت بالایی برای توسعه صنعتی برخوردار است
هاشمی، طرحهای پژوهشی مطالعه زنجیره تامین و ارزش صنایع کوچک، مطالعه عارضهیابی واحدهای صنعتی، انجام ۱۰ طرح تیپ صنعتی مزیتدار استان جهت ارائه به صنعتگران، انجام مطالعات پژوهشی و امکانسنجی توسعه خوشههای کسب و کار و مطالعات بازار را از فعالیتها و دستاوردهای پژوهشی شرکت شهرکهای صنعتی فارس اعلام کرد.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی فارس گفت: علاوه بر آن، این شرکت در بخش حمایت از پایاننامههای تحصیلات تکمیلی نیز با هدف استفاده از پژوهشهای دانشگاهی برای توسعه و اعتلای صنعت استان حمایتهای ویژهای انجام میدهد به نحوی که در یک سال اخیر از ۵ پایاننامه تحصیلات تکمیلی حمایت مالی شده است.
وی یادآور شد: شرکت شهرکهای صنعتی فارس با هدف توسعه فعالیتهای پژوهشی وارتقای همکاریها با دانشگاهها و مراکز آموزش علمی استان در راستای تقویت ارتباط بین دانشگاه و صنعت تفاهم نامه همکاری با دانشگاه شیراز، دانشگاه صنعتی شیراز، دانشگاه آزاد اسلامی استان، دانشگاه فنی و حرفهای و دانشگاه علمی کاربردی استان منعقد کرده است.
به گفته هاشمی، استفاده از ظرفیتهای علمی – تحقیقاتی و پژوهشی اساتید و دانشجویان تحصیلات تکمیلی نیز در دستور کار شرکت شهرکهای صنعتی فارس قرار گرفته است و در این زمینه ۱۳۱ نفر از اساتید و مشاوران برجسته استان در زمینه فعالیتهای عارضهیابی و بهبود وضعیت واحدهای صنعتی با این شرکت همکاری دارند که شمار اساتید در حال افزایش است.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی فارس، فعالیت سه مرکز خدمات کسب و کار و فناوری در شهرکهای صنعتی بزرگ شیراز، آباده و لارستان نیز از دیگر ظرفیتهای موجود در شرکت شهرکهای صنعتی برای حمایت و استقرار واحدهای دانش بنیان، فناور و پژوهش محور اعلام کرد.
وی افزود: فعالیت این مراکز خدمات فناوری بستر مناسبی را برای فعالیت واحدهای پژوهش محور و فناور محور در شهرکهای صنعتی و ارائه خدمات مستقیم به صنایع مستقر فراهم کرده و تاکنون ۳۵ مجموعه فناور، مشاور و دانشبنیان پژوهشمحور در این مراکز مستقر و به فعالیت میپردازند.
انتهای پیام