رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز امروز، ۶ آذرماه در دیدار با رئیس و معاونان دانشکده تغذیه و علوم غذایی با تقدیر از اقدامات مجموعه دانشکده تغذیه و علوم غذایی، رشد علمی دانشکده و گروه تغذیه را مدیون تلاشهای اساتید و اعضای هیئت علمی به عنوان سرمایههای دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز عنوان کرد.
سیدوحید حسینی، فعالیتها و پیشرفتها در زمینههای مختلف تغذیه از جمله نان کامل و ارتقا و جایگاه دانشکده تغذیه و علوم غذایی دانشگاه علوم پزشکی شیراز در کشور را حاصل تجارب و بنیه علمی بالای اساتید و اعضای هیئت علمی این دانشکده دانست.
وی هم چنین دغدغه مندی، دلسوزی، وقت گذاشتن، پیگیری و همدلی اساتید دانشکده تغذیه و علوم غذایی را از نشانههای بارز و دلایل موفقیتهای دانشکده برشمرد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز با اشاره به اهمیت و تاثیرگذاری رشته تغذیه در جامعه، بر نقش تغذیه سالم که از مرحله تولید تا مصرف محصول را در بر میگیرد، تاکید کرد و انتقال دانشکدههای مختلف دانشگاه از جمله دانشکده تغذیه و علوم غذایی به پردیس شهید دوران دانشگاه را گامی موثر در شتاب بخشیدن به مسیر پیشرفت علمی، آموزشی و پژوهشی دانشگاه و دانشکدهها دانست.
حسینی با بیان اینکه محیط دانشگاه، محیط همفکری و هم افزایی است، ارتقا و توسعه پردیس دانشگاه را یکی از اولویتهای مهم مجموعه دانشگاه علوم پزشکی شیراز برشمرد و افزود: در مجموعه پردیس، فرصت تجمیع برای بهرهوری بیشتر فراهم میشود و انتقال واحدهای مختلف مجموعه دانشگاه به پردیس شهید دوران، در همین راستا آغاز شده و در حال انجام است.
رئیس و معاونان دانشکده تغذیه و علوم غذایی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز نیز در این نشست، دیدگاهها و پیشنهادات خود در زمینه روند انتقال دانشکده به پردیس شهید دوران را ارائه کردند.
در ادامه این نشست هم چنین رئیس دانشگاه در دیدار و گفتوگو با پیمانکار ساخت دانشکده تغذیه و علوم غذایی، دغدغهها و موارد مورد نیاز در راستای سرعتبخشی به روند انجام کارهای مربوط به ساخت دانشکده، به حاضران ارائه کرد.
انتهای پیام