به گزارش سحاب پرس، حمیدرضا ایزدی روز شنبه در نشست تخصصی با رئیس دانشگاه فنی حرفهای استان فارس با هدف ایجاد ارتباطات بهتر و هدفمندتر دانشگاه با صنعت، افزود:حدود یک سوم دانشجویان استان در دانشگاه فنی حرفهای مشغول به تحصیل هستند و این یک ظرفیت جدی و تعیین کننده برای صنعت فارس محسوب میشود. برگزاری این چنین جلسات میتواند بسیار مثبت و موجب تحول و بهبود فضای کسب و کار و بازار حرفهای شود.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان فارس، ادامه داد: تفاوت عمدهای که دانشگاه فنی و حرفهای با سایر دانشگاه دارد این است که آموزشها به صورت عملی و در محیط آموزشی انجام میشود.
وی با تأکید بر اینکه دانشگاههای نظری و عملی مکمل هم تربیت دانشجویان هستند،گفت: در مدل آموزشی دانشگاهها اگر با صنعت ارتباطی وجود نداشته باشد، در گذر زمان هم برای فارغ التحصیلان دانشگاهی و هم برای واحدهای صنعتی مشکلاتی به وجود خواهد آورد که لازم است تدابیر و راهکارهای ویژهای لحاظ شود.
“ایزدی” افزود: طبق آمارهای ارائه شده حدود یک سوم دانشجویان استان در این دانشگاه مشغول به تحصیل هستند و این یک ظرفیت جدی و تعیین کننده برای صنعت ما محسوب میشود.
وی عنوان کرد: همانگونه که در دهههای گذشته در طرحهای آمایش سرزمین نسبت به موضوعاتی نظیر گردشگری و کسب و کارهای وابسته، صنایع ظریف مانند الکترونیک و حتی قالب سازی به صورت جدی برنامهریزی و اقدامات خوبی وجود داشته است ما بر این باوریم که هنوز از ظرفیتهای مختلف صنعت در استان ما بهره چندانی برده نشده است.
ایزدی بیان داشت: با توجه به اینکه بیش از چهار هزار پروانه بهره برداری در صنعت وجود دارد و در این زمینه ما اکنون رتبه ۴ کشور از نظر پروانه بهره برداری داریم و همچنین رتبه ۴ سرمایه گذاری و رتبه ۸ اشتغالزایی در بخش صنعت کشور هستیم؛ بدین معناست که ما در حال صنعتی شدن هستیم و باید برای این موضوع برنامهریزی و طرح و برنامه واقعی و به نوعی نقشه راه برای توسعه صنعتی استان پهناور فارس داشته باشیم.
وی به اقدامات خوبی که در مجموعه های مختلف این استان که در زمینههای مختلف نظیر فولاد نیریز و ذوب آهن پاسارگاد کوار در حال انجام است اشاره کرد و گفت: به عنوان مثال ما در فولاد شاهد پیگیری عوامل صنعتی در پیشبرد طرحهای توسعه گرایانه هستیم و ما هم بر اساس وظیفه و توان خود تاکنون حمایت جدی را در پیشبرد امور توسعهای داشتهایم.
“حمیدرضا ایزدی” در ادامه افزود: اگر ما در شهرهایی چون اصفهان، اراک یا تبریز فعالیت صنعتهای مختلف را شاهد هستیم، نشاندهنده آن است که فرهنگ کار صنعتی و شرایط صنعتی بودن از قبل ایجاد شده است و اکنون در حال بهرهبرداری از آن هستند.
وی گفت: استان فارس با توجه به مزایا و قابلیتهای خود آینده بسیار روشنی را به ویژه در بخش های صنعتی و معدنی داراست.
ایزدی یادآور شد: به عنوان مثال ما در بخش معدن اکتشافات مهم و قابل توجهی داریم که پایه آنها فلزی است و این مهم در آتی باعث ایجاد کارخانههای زیادی در استان خواهد شد.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان فارس با تأکید بر اینکه ما وظیفه داریم زمینه ساز رشد و خلاقیت نسل جوان به ویژه قشر دانشجو باشیم، عنوان کرد: ایجاد رشته های پویا در دانشگاه های مختلف به ویژه دانشگاه های فنی و حرفه ای و صنعتی باید با نیازسنجی واحدهای صنعتی پیگیری شود و این نیازمند تقویت ارتباط صنعت با دانشگاه است.
وی با بیان اینکه حضور دانشجویان به محیط صنعتی و حتی مدیران عامل و کارشناسان مسئول در بخش صنعت به دانشگاهها می تواند گام جدی در زمینه تحکیم این ارتباطات باشد، گفت: ما نیازمند داشتن رابطهای هدفمند البته به صورت فراگیر و منظم در دو حوزه صنعت و دانشگاه هستیم که باید دید با راهکارهای عملیاتی چگونه می توان ایجاد انگیزه کرد و شرایط تغییر و تحولات برای قرار گرفتن ما در مسیر توسعه و پیشرفت را فراهم کرد.
رئیس سازمان صمت فارس:
اکتشاف مواد معدنی در ۵۰ درصد از مساحت استان فارس در حال انجام است
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان فارس با اشاره به اینکه بیش از ۵۰ درصد از مساحت استان فارس در حال اکتشاف مواد معدنی است،گفت: با توجه به عملیاتهای مختلفی که در زمینه اکتشافات در حال انجام و حتی در زمینه ژئوفیزیک هوایی انجام شده است میتوان افق روشنی را برای صنعت متصور شد.
لینک کوتاه : https://sahabpress.ir/?p=26145
- خبرنگار : سمیه یگانه (سردبیر)
- سردبیر : ساسان یگانه
- بدون دیدگاه