1
مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان فارس؛

جلسه هم اندیشی در معرفی ظرفیت‌ها و توسعه بهره برداری از شبکه حمل ریلی کشور

  • کد خبر : 138204
  • 06 اردیبهشت 1404 - 10:20
جلسه هم اندیشی در معرفی ظرفیت‌ها و توسعه بهره برداری از شبکه حمل ریلی کشور
مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان فارس از جلسه هم اندیشی در معرفی ظرفیت ها و توسعه بهره برداری از شبکه حمل ریلی کشور خبر داد.

به گزارش سحاب پرس و به نقل از روابط عمومی شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان فارس،

حمید ابراهیمی‌زاده مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان فارس از جلسه هم اندیشی در معرفی ظرفیت ها و توسعه بهره برداری از شبکه حمل ریلی کشور خبر داد.

به گفته وی: این جلسه در مورخ دوم اردیبهشت ماه جاری در اتاق بازرگانی، صنایع و معادن و کشاورزی استان فارس و با حضور معاونت فنی و تولیدی شعبه فارس برگزار گردید.

ابراهیمی‌زاده در ادامه بیان کرد: این گردهمایی به درخواست شرکت راه آهن جمهوری اسلامی و با مدیر کل بازرگانی راه آهن کشو ر(آقای دکتر هادی پور)، مدیر عامل و معاونین راه آهن فارس، دبیر اتاق بازرگانی فارس، نماینده حوزه اقتصادی استانداری ادارات گمرک، راهداری، صنعت و معدن و انجمن صنفی حمل و نقل و جمعی از فعالان و شرکت‌های حوزه حمل و نقل ریلی برگزار شد.

وی در ادامه گفت: در این جلسه وضعیت حمل ریلی در کشور در حوزه نهاده‌های صنعتی، کشاورزی، پتروشیمی و شهری بررسی و قابلیت‌ها و سیاست‌های آتی مطرح و مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت. همچنین گزارشی از حمل ریلی کودهای شیمیایی و آمار حمل و اجرای قراردادهای شرکت خدمات حمایتی کشاورزی به استماع حاضرین جلسه رسانیده و توسعه شبکه ریلی کشور و اتصال به کارخانجات و خطوط تولید کود و انبارهای سازمانی مقاصد توزیع کود بعنوان راهکار موثر در افزایش حمل کودهای شیمیایی توسط خطوط ریلی مطرح گردید.

لینک کوتاه : https://sahabpress.ir/?p=138204

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.