0

بهره برداری از کارگاه های اشتغال زنان سرپرست خانواده کمیته امداد امام خمینی در شیراز

  • کد خبر : 132578
  • 10 اسفند 1403 - 21:35
بهره برداری از کارگاه های اشتغال زنان سرپرست خانواده کمیته امداد امام خمینی در شیراز
با حضور قائم مقام کمیته امداد امام خمینی (ره) کشور، مدیر کل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان فارس، مدیرکل امور اوقاف و امور خیریه فارس و جمعی از مسئولین استان و نیکوکاران گرانقدر مراسم افتتاح و بهره برداری از مجموعه کارگاه های اشتغال زنان سرپرست خانواده تحت‌ پوشش کمیته امداد امام خمینی استان فارس مرحوم کاظمی شیرازی در شهرک آرین شیراز برگزار شد.

جعفر صباغیان در مراسم افتتاح و بهره برداری از مجموعه کارگاه های اشتغال زنان سرپرست خانواده تحت‌ پوشش کمیته امداد امام خمینی استان فارس مرحوم کاظمی شیرازی، موضوع وقف را یکی از موضوعات حقوقی مهم در نظام اسلامی دانست و گفت: باید به متولیان این اقدام مهم و اساسی دست مریزاد گفت که چنین اقدام‌ مهمی را در حوزه اشتغال زنان سرپرست خانوار رقم زدند.

قائم مقام کمیته امداد امام خمینی (ره) کشور بیان کرد: کمتر کسی در زمان زندگی خود بخشی یا تمام اموال خود را برای عموم جامعه وقف می کند. صباغیان معتقد است: فردی که اموال خود را در زمان حیات خود وقف می کند، این فرد به یک روح بزرگ و دست گشاده ای برخوردار و متصل به ائمه اطهار است که به نوعی به هموطنان خود کمک می کند.

وی اضافه کرد: موضوع وقف بسیار مهم و ریشه در حوزه فقه، دینی و در وجود ذات بشر وجود دارد.

قائم مقام کمیته امداد امام خمینی (ره) کشور با اشاره به افتتاح مجموعه کارگاه های اشتغال زنان سرپرست خانواده تحت‌ پوشش کمیته امداد امام خمینی استان فارس مرحوم کاظمی شیرازی گفت: این نوع وقف با نیت خیر ،نوع دوستی و بشردوستی همراه است و گره خرد با اشتغال زایی برای زنان سرپرست خانوار تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) که با ایجاد بسترهای و زمینه های مناسب اشتغال و درآمد ثبات برای آنها ایجاد شود و با این اقدام ارزش وقف را صد چندان می کند.

صباغیان با بیان اینکه متاسفانه آسیب های اجتماعی در جامعه زیاد است، ادامه داد: در این زمینه موضوع های پژوهش،دانش و پیشگیری از جرم بسیار مهم است که مورد توجه قرار گرفته است.

وی اضافه کرد: پیشگیری بسیار موضوع خوبی است و موضوع وقف را دوچندان کرده است و هر آنچه در مجموعه کمیته امداد وجود دارد در این زمینه نیز پای کار بیاید.

وی با اشاره به این کارگاه خود اشتغالی گفت: تمام ظرفیت‌های کمیته امداد امام خمینی در خدمت این مجموعه قرار می گیرد، زیرا هدف شما خیرین این موقوفه با کمیته امداد امام خمینی یکی است و همان بحث توانمندی مددجویان با حفظ کرامت انسانی است.

حجت الاسلام سید عباس موسوی، ضمن گرامیداشت یاد مرحوم کاظمی، از ادامه مسیر وقف این خیر ارجمند و اهمیت حمایت از پروژه‌های اجتماعی مانند این طرح سخن گفت، افزود: این بنای خیر با همت مرحوم حاج محمد حسن کاظمی، بزرگترین واقف عصر ما، راه‌اندازی شد.

مدیر کل اوقاف و امور خیریه فارس با اشاره به اقداماتی که مرحوم کاظمی در زمینه وقف و پژوهش‌های علمی انجام داد، افزود: این خیر بزرگ در سال‌های گذشته، وقف‌های بزرگی در زمینه‌های مختلف علمی و اجتماعی انجام داد که تاثیرات بسیار زیادی در حوزه‌های پژوهش و جرم‌شناسی داشت و یکی از بزرگترین اقداماتی که وی انجام داد، پروژه خوداشتغالی زنان سرپرست خانوار بود که با هدف حمایت از خانواده‌های بی‌سرپرست و ایجاد فرصت‌های شغلی برای زنان در نظر گرفته شده است.

مدیر کل اوقاف فارس همچنین از حمایت‌های مستمر سازمان اوقاف در راستای تحقق این پروژه بزرگ خبر داد و گفت: اداره کل اوقاف از زمان آغاز این پروژه، همچنان به عنوان یک سرباز در خدمت این موقوفه بوده و هستیم و تا آخر نیز از این پروژه ارزشمند حمایت خواهیم کرد.

وی در ادامه افزود: ما در این مرحله از کار، مکاتباتی را با مسئولین مختلف از جمله شرکت‌های گاز و برق و استانداری خواهیم داشت تا مسائل مربوط به تامین امکانات لازم برای پروژه از جمله گاز و برق برطرف شود، امیدواریم که با همکاری و همت مسئولین، این پروژه به بهترین شکل ممکن به بهره‌برداری برسد.

حجت الاسلام موسوی همچنین از دکتر هلن کاظمی، دختر مرحوم حاج محمد حسن کاظمی، که با پیگیری‌های وی، این پروژه را به سرانجام رسید، تشکر کرد.

رونمایی از طرح مشاغل خانگی زنان در شیراز با حضور خیر نیک اندیش هلن کاظمی شیرازی

هلن کاظمی شیرازی به نیازهای اساسی مردم و پیشرفت طرح مشاغل خانگی زنان در شیراز اشاره کرد و با تاکید بر اینکه این پروژه متعلق به مردم این شهر است، از مسئولین و بزرگان خواست تا در تامین برق و گاز برای این طرح همکاری کنند.

خیر و نیک اندیش شیرازی درباره جزئیات طرح مشاغل خانگی گفت: این مجموعه شامل ۱۶ کارگاه است و قابلیت اشتغال حدود ۴۰۰ نفر را دارد، این طرح در سال ۱۳۹۶ کلنگ‌زنی شده و با وجود مشکلات عدیده، موفق به اتمام آن شدم و امروز شاهد رونمایی آن هستیم.

وی ادامه داد: زنان در این کارگاه‌ها می‌توانند مشغول به کار شوند، از جمله دختران، مادران و خانم‌هایی که به دلایلی همسر خود را از دست داده‌اند، مدارک آن‌ها طبق عرف چک خواهد شد و پس از تایید، می‌توانند به کار خود ادامه دهند.

کاظمی توضیح داد: کارآموزان بین ۶ ماه تا ۲ سال در این کارگاه‌ها فعالیت خواهند کرد و پس از این مدت، باید محل خود را به کارآموزان جدید بسپارند، هزینه‌های مربوط به این کارگاه‌ها به صورت نمادین و بسیار کم دریافت می‌شود و سعی داریم به این افراد مستقل شوند و کار را یاد بگیرند.

وی همچنین به پروژه‌های آینده اشاره کرد و گفت: اگر استانداری و سایر نهادها حمایت‌های لازم را انجام دهند، قرار است در بخش سلامت، مرکزی برای دیابت به متراژ سه هزار متر مربع ساخته شود که می‌تواند به بهبود خدمات بهداشتی در منطقه کمک کند.

کاظمی خاطرنشان کرد: ما مستقل هستیم و به هیچ ارگانی وابسته نیستیم، هیچ‌کس هم تا کنون به ما کمک نکرده است، امیدواریم با همکاری و حمایت مسئولین، بتوانیم این طرح را به خوبی ادامه دهیم و به زنان شهرمان فرصت‌های شغلی بیشتری ارائه دهیم.

مشکلات تامین برق و گاز

کاظمی شیرازی همچنین به مشکلات مربوط به تامین برق و گاز اشاره کرد و گفت: متاسفانه هنوز برق و گاز مجموعه که باعث تاخیر در بهره‌برداری از این طرح شده است، این پروژه از سال ۱۳۹۶ کلنگ‌زنی شده، اما به خاطر سنگ‌اندازی‌ها و مشکلات مجوزها، تا کنون به بهره‌برداری نرسیده است، اما این مسئله دلیل بر اینکه ما را از کار خود باز دارند نیست و ما بر تلاش خود برای راه اندازی و ایجاد اشتغال هرچه سریع تر پا برجا هستیم.

لینک کوتاه : https://sahabpress.ir/?p=132578

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.