1

پرداخت حقوق فرهنگیان با نرم‌افزار جدید دستمزد در آینده نزدیک

  • کد خبر : 131457
  • 02 اسفند 1403 - 10:13
پرداخت حقوق فرهنگیان با نرم‌افزار جدید دستمزد در آینده نزدیک
رئیس اداره مالی اداره‌کل آموزش و پرورش فارس از پرداخت حقوق کارکنان آموزش و پرورش از فروردین‌ماه ۱۴۰۴ از طریق نرم‌افزار جدید «حقوق و دستمزد تحت وب» پرداخت خواهد شد.

مهدی محمودی امروز، ۲ اسفندماه در حاشیه برگزاری دوره کشوری آموزش نرم‌افزار «حقوق تحت وب» در باشگاه شماره ۲ فرهنگیان شیراز، اظهار کرد: با هدف فراگیر شدن و استفاده همه استان‌ها از نرم‌افزار جدید «حقوق و دستمزد تحت وب» دوره آموزشی از چهارشنبه، اول اسفند در شیراز آغاز و تا جمعه، ۳ اسفندماه ادامه دارد.

وی اظهار کرد: با پایان یافتن این دوره و رفع چالش‌های احتمالی نرم‌افزار جدید، حقوق کارکنان آموزش و پرورش از فروردین ماه ۱۴۰۴ از طریق نرم‌افزار «حقوق و دستمزد تحت وب» پرداخت می‌شود.

محمودی با اشاره به اینکه در این دوره کشوری کاربرانی از همه استان‌ها حضور دارند تا آموزش‌های لازم را فرا بگیرند، گفت: در این دوره آموزشی، محاسن و معایب نرم‌افزار جدید «حقوق و دستمزد تحت وب»  مورد تحلیل و بررسی قرار می‌گیرد.

رئیس اداره مالی اداره‌کل آموزش و پرورش فارس افزود: آموزش نحوه کاربری نرم‌افزار «حقوق تحت وب» تا ۳ روز در شیراز ادامه دارد و متخصصانی از بخش فناوری، ذی‌حسابی و امور مالی وزارت آموزش و پرورش به ارائه‌ آموزش‌های لازم می‌پردازند.

وی بیان کرد: از سال گذشته تعداد ۹ استان به صورت پایلوت از این نرم‌افزار بهره‌مند شدند و پرداخت‌های خود را از طریق نرم‌افزار جدید انجام می‌دادند.

به گزارش سحاب پرس و به نقل از روابط عمومی آموزش و پرورش فارس، محمودی تصریح کرد: در حال حاضر فرآیند پرداخت حقوق‌ها در سیستم ویندوز انجام می‌شود، لذا با استفاده از نرم‌افزار «حقوق و دستمزد تحت وب» فرآیند پرداخت‌ها تسهیل و سریع‌تر انجام می‌شود.

انتهای پیام

لینک کوتاه : https://sahabpress.ir/?p=131457

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.