2

کاهش مصرف فست‌فودها در برنامه‌ریزی‌های حوزه سلامت مورد توجه قرار گیرد

  • کد خبر : 125852
  • 12 دی 1403 - 16:07
کاهش مصرف فست‌فودها در برنامه‌ریزی‌های حوزه سلامت مورد توجه قرار گیرد
رئیس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی کشور، کاهش مصرف شکر، نمک و چربی و همچنین فست‌فودها را از جمله اقدامات ریشه‌ای در حوزه سلامت عنوان کرد که باید در برنامه‌ریزی‌های این حوزه مورد توجه قرار گرفته و نسبت به آن آگاهی لازم ایجاد شود.

حسن امامی رضوی امروز، ۱۲ دی‌ماه در نشست هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، بر اهمیت برنامه‌ریزی و سرمایه‌گذاری دست‌اندرکاران امر سامت جامعه، بر فرهنگ‌سازی در این حوزه تاکید کرد.

مشاور وزیر بهداشت، آموزش را بنیانی برای ارتقای فرهنگ عمومی جامعه دانست که به توسعه کشور می‌انجامد.

وی، ایجاد آگاهی در سطح جامعه را رسالت مهم متولیان امر سلامت برشمرد و افزود: در ارتقای سلامت جامعه، لازم است ریشه‌های خطر و تهدید سلامت، شناسایی و معرفی شوند.

به گزارش سحاب پرس و به نقل از روابط عمومی‌ دانشگاه علوم‌پزشکی شیراز، رئیس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی کشور با بیان اینکه آگاهی و فرهنگ.سازی، موجب تقدم یافتن پیشگیری بر درمان می شود، اظهار کرد: از جمله دغدغه‌های مردم در حوزه سلامت، تامین دارو و درمان است که با تمرکز بر پیشگیری، شاهد کاهش این چالش‌ها خواهیم بود.

انتهای پیام

لینک کوتاه : https://sahabpress.ir/?p=125852

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.