اخبار ویژه

شیراز، شهر فرهنگ و همدلی / هدیه‌ به کودکان بی‌سرپرست به جای تاج گل در مراسم ترحیم توزیع بیش از ۸۰۰ تن کود کشاورزی از سهمیه مصوب شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان فارس بین انبار کارگزاران در سطح شهرستان لارستان مقدار ۵۶۰ تن انواع نهاده کشاورزی از سهمیه مصوب شرکت خدمات حمایتی کشاورزی فارس به شهرستان فسا ارسال شد توزیع بیش از ۲ هزار تن انواع کود کشاورزی از سهمیه مصوب شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان فارس بین انبار کارگزاران در ۹ ماه نخست سال جاری در سطح شهرستان مرودشت بیش از یک هزار تن انواع کود کشاورزی جهت توزیع بین انبار کارگزاران به شهرستان داراب ارسال شد از آغاز سال جاری تا پایان آذر ماه مقدار ۷۷۵ تن انواع کود کشاورزی بین انبار کارگزاران شهرستان زرقان توزیع شد در نه ماه نخست سال جاری بیش از یکصد تن نهاده کشاورزی بین انبار کارگزاران در شهرستان بیضا توزیع شد توزیع بیش از یکصد تن کود دی آمونیوم فسفات بین کارگزاران شهرستان فراشبند در نه ماهه نخست سال جاری

2

اعطای تسهیلات قضایی به بیش از ۱۱۰ زندانی در شیراز

  • کد خبر : 111608
  • 13 مهر 1403 - 16:24
اعطای تسهیلات قضایی به بیش از ۱۱۰ زندانی در شیراز
در میز خدمت جمعی از مسئولان قضایی فارس در زندان عادل‌آباد شیراز با اعطای تسهیلات قضایی به بیش از ۱۱۰ زندانی موافقت شد.

میز خدمت معاون دادستان مرکز فارس و رئیس اجرای احکام کیفری شیراز و جمعی از مقامات قضایی و قضات، امروز، ۱۳ مهر ماه در زندان مرکزی شیراز برگزار شد. این میز خدمت به مدت ۳ ساعت در زندان مرکزی شیراز برگزار شد که در آن  مشکلات و درخواست‌های ۱۲۶ زندانی مطرح و بررسی شد و در نتیجه آن با اعطای تسهیلات قضایی به بیش از ۱۱۰ زندانی موافقت شد.

معاون دادستان مرکز فارس و رئیس اجرای احکام کیفری شیراز در این رابطه گفت: حضور قضات در زندان و بررسی درخواست‌ها و پرونده‌های زندانیان به همراه دیدار چهره به چهره با آنان نقش بسزایی در اتخاذ تصمیمات منطبق با شرایط و نیاز واقعی زندانیان دارد.

حسین سلطانی‌فر افزود: دستگاه قضایی به همراه رئیس و مسئولان زندان شرایط تحولی و اخلاقی زندانیان را به صورت حضوری بررسی می‌کنند و در صورت تایید این هیئت فرد از ارفاقات قضایی و حقوقی برخوردار می‌شود بنابراین فرایند، تجربه نشان داده زندانیانی که متاثر از این فرایند از تسهیلات حقوقی برخوردار می‌شوند بازگشت کمتری به جرم نسبت به سایرین خواهند داشت و این در تحقق کاهش هدفمند جمعیت کیفری تاثیر بسزایی دارد.

وی تصریح کرد: زندانیان جرایم خاص و خشن و نافی امنیت مردم، آدم‌ربایی، سارقین حرفه‌ای و مسلح از تسهیلات حقوقی و ارفاقات قضایی برخوردار نمی‌شوند و این به منظور تامین امنیت مردم و صیانت از آرامش آن‌هاست.

به گزارش سحاب پرس و به نقل از روابط عمومی دادگستری فارس، معاون دادستان عمومی انقلاب مرکز فارس افزود: زندان‌های استان به ویژه زندان مرکزی شیراز عملکرد بسیار خوبی در نگهداری، تفکیک و طبقه‌بندی زندانیان به انجام رسانده‌اند، لذا میزان مشارکت و تاثیرپذیری زندانیان از این اقدامات کارشناسی و تبلور آثار ندامت از جرم، انگیزه بازگشت به زندگی در آنان از شاخصه‌هایی است که مرجع قضایی را ترغیب می‌کند تا نسبت به اعطای امتیازات قانونی به زندانیان واجد شرایط با نگاه مساعد اقدام و همکاری کنند.

انتهای پیام

لینک کوتاه : https://sahabpress.ir/?p=111608

سحاب پرس در شبکه های اجتماعی و پیام رسان ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.