محمد فرخزاده در نشست هماهنگی جشنواره چندرسانهای میراث فرهنگی که با حضور مسئولان میراث فرهنگی برگزار شد، با بیان اینکه برپایی رویدادها حلقه مفقوده استان در سالهای گذشته بوده است، افزود: با برنامهریزی منسجم، نگاه عرصه ملی و بینالمللی معطوف به داشتههای فارس و توانمندیهای آن خواهد شد.
وی از نگاه ویژه استاندار فارس به میراث فرهنگی خبر داد و افزود: جشنواره چند رسانهای باعث رویشها و ساخت آثار فاخری خواهد شد که در طول سال امکان استفاده از آن در رسانههای دیداری، شنیداری و مجازی وجود دارد.
فرخزاده با اشاره به اینکه گردشگری با پدیدههای نوظهوری همانند هوش مصنوعی مواجه شده و دانشگاه شیراز نیز در حوزه متاورس پیمانهای خوبی با مراکز علمی جهان منعقد کرده است، گفت: این جشنواره ملی موجبات استعدادیابی را فراهم کرده و میتواند رونق بسزایی در اقتصاد گردشگری در پی داشته باشد.
معاون استاندار فارس از ادارهکل میراث فرهنگی و گردشگری استان خواست با بهرهمندی از اساتید برجسته در حوزه آموزشی با برپایی کارگاهها و دورههای توانمندسازی تلاش کنند این جشنواره فقط از لحاظ شکلی برگزار نشود و بار محتوایی و آموزشی بیشتری را به عنوان دستاورد برای استان داشته باشد.
وی با بیان اینکه در برپایی رویدادها نیاز به انسجام بیشتری دارد، افزود: در زمان محدود باقیمانده لازم است کارگروههای تخصصی، تعداد مخاطبین، هزینههای جشنواره، میزان پشتیبانی وزارت میراث، امکانات سختافزاری مورد نیاز و خروجی این جشنواره برای استان سریعاً تعیین تکلیف شود.
به گزارش سحاب پرس و به نقل از روابط عمومی استانداری فارس، فرخزاده با تاکید بر اینکه استان پهناور فارس دارای ظرفیتهای ارزشمند متعددی در حوزه گردشگری است، گفت: ضروری است چند بخش ویژه از جمله زیارت و گردشگری دینی و مذهبی، گردشگری آیینی و ارزشی خصوصاً به دلیل همزمانی با کنگره بزرگ شهدای فارس و بخشهای اقتصاد گردشگری و تولیدات کودک و نوجوان به عنوان مهمترین عناصر بومیسازی جشنواره در استان فارس با هدف مخابره دیدگاهها به سطح ملی و بینالمللی به آن اضافه شود.
انتهای پیام