محمد هادی ایمانیه امروز، ۲۶ خرداد در «یادواره شهدای مهندس استان فارس» که در تالار حافظ شیراز برگزار شد، با بیان اینکه پیشیادوارههای شهدا در راستای دومین کنگره ملی شهدای فارس در سراسر استان برنامهریزی شده و در حال اجرا است، گفت: ۱۱۰ مهندس استان فارس در دفاع مقدس به شهادت نائل آمدند که در دوران دانشجویی یا پس از فارغالتحصیلی با شجاعت، تخصص و معنویت خود در جبههها با ظلم به نبرد پرداختند و این پایمردی آنها باعث شد که برای نخستین بار در تاریخ این کشور دشمنان نتوانند حتی یک وجب از خاک کشور ما را جدا کنند و غیور مردانی که به حق ثابت کردند ایران را دوست دارند، در مقابل آنها قرار گرفتند.
وی با بیان اینکه شهدای جامعه مهندسین کشورمان خصوصیتهایی بیش از شهدای دیگر داشتند، گفت: یکی از آن خصوصیات، نوآوری و بنبست شکنی بود، چرا که در دورانی که شدت تحریمها بالا بود و توان سخت افزاری کشورمان بسیار ضعیف بود، خلاقیت و نوآوری مهندسان باعث شد که عرصه رزم در جبهههای نبرد برای رزمندگان اسلام فراهم شود.
استاندار فارس با اشاره به احداث پلهایی بی نظیر همچون بعثت در دوران دفاع مقدس، اظهار کرد: شهدا دلداده کشور، دین و اعتقادات خود بودند و در دنیای معاصری که ایثارگری و فداکاری برای حفظ همنوع و ارزشها کم رنگ شده است، خداوند اراده کرد که انسانهایی نظیر شهدا در ایران اسلامی رویش کرده و پرورش داده شوند.
ایمانیه با بیان اینکه گم شده زمان امروزمان را میتوانیم با خواندن سیره شهدا پیدا کنیم، اضافه کرد: کمبود انسانهایی همچون شهیدان که در حد کمال به اصول اخلاقی و انسانی توجه داشته باشند، امروز در جهان ما احساس میشود.
وی با تاکید بر اهداف دومین کنگره ملی شهدای فارس، اظهار کرد: امروز هدف برگزاری کنگره های شهدا این است که الگوهایی نظیر شهدا مجددا برای مردم جامعه به ویژه جوانان و نوجوانان توضیح داده شود تا بدانند در چه کشور پر افتخاری زیست میکنند و در دام نقشههای شوم دشمن مبنی بر هویت زدایی از نسل جدید کشورمان گرفتار نشوند.
استاندار فارس ادامه داد: شهیدانی همچون سردار حاج قاسم سلیمانی و آیت الله رئیسی دنباله رو شهدا بودند و خداوند بهترین پاداش را در اوج عزت، احترام و فداکاری به آنها عطا کرد.
ایمانیه با اشاره به شخصیت والای رئیس جمهور شهید ایران، گفت: شهید آیت الله رئیسی در سفرهای خود توجه بسیاری به معنویات داشت، از این رو در مسیرها دائم به ذکر تسبیح خداوند، دعا و نماز مستحبی میپرداخت و پس از شهادت ایشان، با تشییع باشکوه شهدای خدمت و شهید آیتالله رئیسی، دشمنان نتوانستند منکر عظمت حضور مردم در تشییع شهید رئیسی شوند و این تشییع نمونهای از تقدیر خداوند از بندگان صالح خود است.
جانشین فرماندهی سپاه فجر در امور اقشار بسیج نیز گفت: به برکت انقلاب اسلامی و نظام مقدس جمهوری اسلامی راهی آغاز شد که امروز میبینیم فرزندان واقعی مکتب امام(ره) نمرودها و فرعونهای زمان را در هر نقطهای زمینگیر کردند.
امیر جاهدی افزود: امروزه جامعه جهانی سوق به اهداف انقلاب اسلامی دارد و امیدواریم این مسیر تا ظهور حضرت حجت(عج) ادامه داشته باشد.
وی با بیان اینکه آغاز به کار ستاد یادواره شهدای مهندسین فارس از نیمه دوم سال ۱۴۰۲ بود، گفت: با همکاری سه قشر مهندسین شامل «صنعت معدن» «عمران و شهرسازی» و «کشاورزی» بنا شد که یادواره شهدای مهندسین فارس در راستای دومین کنکره ملی شهدای فارس برگزار شود که با حمایت مسئولان و مدیران ارشد استان، این یادواره در تاریخ مقرر برگزار شد.
جانشین فرماندهی سپاه فجر در امور اقشار بسیج با تاکید بر تولید محتوای فاخر در هر یادواره شهید، گفت: شناسایی راویان مهندسین جنگ به عنوان شاهکارهای مهندسی فارس در دوران دفاع مقدس یکی دیگر از اقدامات این یادواره است.
جاهدی اضافه کرد: تهیه و تولید کتاب و نرم افزار شهدای مهندس فارس، تولید بازی مهندسین در دفاع مقدس ویژه نوجوانان، نمایشگاه هنرهای تجسمی، المان شهدای مهندس طراحی شده به همت شورای شهر و شهرداری شیراز و نصب در بزرگراه مهندسین شیراز، از دیگر اقدامات انجام شده است.
به گفته وی، هدف از برگزاری یادواره نه تنها گرامیداشت یاد و خاطره شهدا است بلکه تقویت ارتباط ما با شهدا خواهد بود تا بتوانیم در زندگی، شهیدان را الگوی خود قرار دهیم.
جانشین فرمانده سپاه فجر در امور اقشار بسیج در پایان گفت: در راستای دومین کنگره ملی شهدای فارس، ۲۳ یادواره تخصصی اقشار بسیج استان با تاکید بر تهیه محتوای در خور شان شهدا برنامهریزی شده است.
انتهای پیام