در ابتدای این نشست اعضای کمیته پدافند غیر عامل و مدیریت بحران بر جلوگیری کلی و یا به حداقل رساندن میزان خسارتهای جانی و مالی به عنوان مهمترین هدف مجموعه پدافند غیر عامل و آمادگی، مقابله، بازسازی و بازتوانی در شرایط اضطراری و بحرانی تأکید کردند.
ﺍﻭﻟﻮﻳﺖ دادن ﺑﻪ ﺷﺒﻜﻪﻫﺎی گازﺭﺳﺎﻧی در مواقع بحرانی و زلزله به دلیل حساسیت تأمین و توزیع گاز طبیعی بهعنوان مهمترین انرژی مورد نیاز انسان در تمامی فصول، بهره مندی مداوم صنایع و عدم قطع جریان تولید از جمله مواردی بود که در این جلسه مورد بررسی قرار گرفت. از این رو در این نشست تهیه، تدوین و جمعبندی پیشنویس دستورالعمل مربوط به فعالیت زنجیرهای گازدار کردن مجدد شبکه توزیع پس از رخداد زلزله مورد تأکید قرار گرفت.
اعضای این کمیته با تاکید بر اینکه توسعه و گسترش وظایف شرکتهای گاز استانی، بررسی و بروزآوری شاخصهای ارزیابی عملکرد پدافند غیر عامل و مدیریت بحران را اجتناب ناپذیر ساخته است، عنوان کردند: تغییرات و دگرگونیها ضرورت آینده نگری و تناسب برنامهها و شاخصها افزون بر کاهش هزینهها موجب بهبود کیفیت خدماترسانی در مواقع بحرانی میشود.
بررسی، تهیه و تدوین راهنمای دستورالعمل آسیبپذیری امنیتی (SVA) منتج از مطالعات پدافند غیرعامل شرکت گاز هرمزگان با هدف انجام ارزیابی آسیبپذیری امنیتی، ارائه الگویی جهت تعریف مخاطرات امنیتی، تهدیدات و آسیبپذیریهای پیش روی صنعت گاز از دیگر مباحث مطرح شده در این نشست بود.
به گزارش سحاب پرس، پنجمین نشست کمیته تخصصی پدافند غیرعامل و مدیریت بحران شرکتهای گاز استانی از روز دوشنبه، ۷ خرداد طی سه روز نشستهای تخصصی، بحث و بررسی را انجام برگزار شد و مقرر شد نتایج آن به شرکتها ابلاغ شود.
انتهای پیام