کمال فخرپور گفت: در راستای تشدید نظارت های بهداشتی بر وضعیت مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی در مناطق زیر پوشش مرکز بهداشت شهدای انقلاب، ۲۱ مرکز تهیه و توزیع و اماکن عمومی به دلیل تخلفات از موازین و مقررات بهداشتی از سوی بازرسان بهداشت محیط این مرکز تعطیل شدند.
مسئول واحد سلامت محیط مرکز بهداشت شهدای انقلاب نیز در این باره گفت: متصدیان مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی باید به نحوه رعایت شیوه نامه های بهداشتی به ویژه کنترل نقاط بحرانی در مراکز عرضه و طبخ مواد غذایی از جمله رعایت زنجیره سرما و گرما در مواد غذایی، به منظور حفظ سلامت عمومی و امنیت غذایی توجه بیشتری داشته باشند.
محمدحسین کیانفر افزود: دمای مناسب برای نگهداری مواد غذایی در یخچال صفر تا ۴ درجه سانتی گراد و در فریزر منفی ۱۸ درجه سانتی گراد است و دمای مناسب نگهداری مواد غذایی گرم تا زمان عرضه به مشتری حد اقل ۶۵ درجه سانتی گراد می باشد؛ در حالی که بسیاری از مسمومیت های غذایی ناشی از نگهداری مواد غذایی در فاصله دمایی ۴ الی ۶۵ درجه سانتی گراد بیش از دو ساعت و عدم رعایت دمای پخت مواد غذایی اتفاق می افتد.
او ادامه داد: با توجه به شیوع مسمومیت مونو اکسید کربن در فصل پاییز و زمستان لزوم رعایت استانداردهای استفاده از وسیله گرمایشی از سوی متصدیان برای پیشگیری از وقوع آتش سوزی و مسمویت مونو اکسید کربن دو چندان می باشد.
به گزارش سحاب پرس و به نقل از روابط عمومی مرکز بهداشت شهدای انقلاب، مسئول واحد سلامت محیط مرکز بهداشت شهدای انقلاب، با اشاره به برخورد قانونی با متخلفان و تهدیدکنندگان سلامت عمومی، از مردم خواست از خرید مواد غذایی از مراکز غیرمجاز و فروشندگان دوره گرد همچنین مواد غذایی فاقد مشخصات بهداشتی خودداری و در صورت مشاهده تخلف بهداشتی شکایت های خود را از طریق سامانه ارتباط مردمی ۱۹۰ وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ثبت و پیگیری کنند.
انتهای پیام