محمدهادی ایمانیه امروز، ۱۲ آذرماه در نشست دبیران شورای اقامه نماز استان فارس که به میزبانی شرکت آب منطقهای استان فارس برگزار شد، بر ضرورت فرهنگسازی در جهت استفاده بهینه در مصرف آب تاکید کرد و گفت: باید از هر شیوه و روشی برای فرهنگسازی در مصرف بهینه از منابع آبی استفاده کرد.
وی با بیان اینکه یکی از راههای فرهنگسازی میتواند استفاده از شیرهای خودکار برای وضوخانههای ادارات باشد، افزود: در مقایسه با ۶.۷ میلیارد مکعب مصرف آب استان در همه حوزهها، قطعاً استفاده از شیرهای خودکار باعث کاهش چشمگیر استفاده از آب نمیشود اما این مهم بهعنوان یک فرهنگسازی اقدام ارزشمندی است که پس از آن میتوانیم از کشاورزان توقع داشته باشیم کاشت غرق آبی را محدود کرده و به سمت استفاده از روشهای نوین روی آورند؛ پس از آن نیز از صنعتگران انتظار میرود با تغییر تکنولوژی و استفاده از فناوریهای نوین، مصرف آب را به حداقل برسانند.
استاندار فارس با تأکید براینکه قسمتی از هزینههای تأمین آب، باید صرف هزینههای فرهنگسازی شود، اظهار کرد: در دین ما، اسراف در هر امری حرام است و بر مبارزه با آن تاکید شده است، حال در حوزه آب این موضوع از اهمیت دوچندانی برخوردار است.
بررسی وضعیت نمازخانه ادارات فارس
وی در ادامه این نشست معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری فارس را مامور کرد در کمترین زمان ممکن، نمازخانههای ادارات در سراسر استان را بررسی کند، مسائل و موارد را جمعبندی کرده و به وی گزارش دهد و سپس افزود: گزارش مربوط به هر دستگاه را به مدیر ارشد آن مجموعه بررسی میکنم و در خصوص رفع مشکلات نمازخانههای ادارات تدبیر خواهیم کرد.
ایمانیه با تأکید بر اینکه نمازخانهها باید هم از نظر فضای فیزیکی و هم از نظر تجهیزات تأمین باشند، افزود: نمازخانهها برای پرسنل و مراجعین ادارات جذاب باشد؛ این جذاب بودن به معنی اسراف در هزینهها و تأمین ملزومات غیرضروری نیست بلکه به معنای این است که محل تجمع مؤمنین و محل عبادت مسلمانان باید آراسته و منظم باشد.
پخش اذان در سطح شهر، تکمیل دورههای روخوانی قرآن توسط پرسنل در ادارات دو موضوع دیگری بود که استاندار فارس به دبیران شورای اقامه نماز دستگاه های اجرایی استان یادآور شد.
وی در ادامه سخنان خود با بیان اینکه آیات قرآن در بسیاری از موارد بعد از اقامه نماز، به پرداختن زکات تاکید میکند، تصریح کرد: به لطف بارش رحمت الهی میزان پرداخت زکات نسبت به سنوات قبل رشد داشته اما همچنان توقع داریم کشاورزان و دامداران نسبت به انجام این فریضه الهی اهتمام بیشتری داشته باشند.
ایمانیه یادآور شد: محل مصرف زکات، در ابتدا فقرای همان محل و پس از آن هزینه در جهت بهداشت، درمان، آب، راه و سایر امکانات رفاهی همان روستا یا منطقه است لذا نسبت به انجام قوانین خدای متعال اهتمام داشته باشیم و از انجام آن غافل نشویم تا برکات متعدد و فراوان شامل زندگیها شود.
انتهای پیام