به گزارش سحاب پرس و به نقل از روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان مرودشت، منصور امیریان بیان کرد: برداشت زیتون از اواخر شهریور ماه از ارقام کنسروی جهت فرآوری و تهیه کنسرو آغاز و تا پایان آبان ماه در ارقام روغنی جهت مصارف روغن گیری ادامه می یابد.
ایشان با اشاره به اینکه میزان برداشت محصول در باغات زیتون شهرستان به طور متوسط ۲۵۰۰کیلوگرم در هکتار پیش بینی می گردد، افزود: پیش بینی می گردد ۴۷۵ تن زیتون مرغوب از باغات این شهرستان تولید و روانه بازار مصرف گردد.
امیریان به عدم وجود صنایع تبدیلی و روغن گیری در شهرستان نیز اشاره و خاطر نشان کرد: نیاز به صنایع فرآوری و روغن گیری از مهمترین مشکلات و چالش های پیش روی باغداران است و به همین دلیل عمده زیتون تولیدی در شهرستان به صورت دستی و محلی فرآوری می شود و مقداری نیز به کارخانه های روغن گیری در شهرستان های کوار و شیراز ارسال می شود.
ایشان در ادامه افزود: ترویج ارقام پربازده، هرس مناسب و پیوند زدن در باغات زیتون می تواند کمک شایانی به افزایش تولید این محصول نماید و با توجه به نیاز آبی کمتر و کم توقع بودن و مقاومت بالاتر به آفات و بیماری های درخت زیتون نسبت به سایر محصولات باغی، در اصلاح الگوی کشت منطقه می تواند مورد توجه قرار گیرد.