به گزارش سحابپرس و به نقل از روابط عمومی مدیریت جهادکشاورزی شهرستان نی ریز، علیرضا بصیری افزود: سطح بادام دیم و آبی نی ریز به ترتیب ۱۵۰۰ و۷۰۰ هکتار است که با متوسط برداشت ۰٫۳ تن بادام دیم و ۱٫۵ تن بادام ابی، در شرایط طبیعی ۱۵۰۰ تن محصول تولید و روانه بازارهای داخلی و خارجی می شود.
وی تصریح کرد: محلی ،دیر گل، تونو، سوپرنوا، شکوفه تبریز، شاهرودی ، ۷، ۸، ۱۰ و ۱۲ از مهمترین ارقام بادام در این شهرستان هستند که امسال به خاطر خسارت خشکسالی و آفت زنبور مغزخوار در بعضی نقاط شهرستان، شاهد کاهش تولید محصول می باشیم که با این وجود، پیش بینی می شود در مجموع، میزان محصول تولیدی نسبت به سال گذشته افزایش داشته باشد.