به گزارش سحاب پرس و به نقل از روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان بیضا، صدیقه مویدی بیان کرد: عملیات برداشت آلو از سطح ۱۲ هکتار از باغ های این شهرستان تا اوایل شهریورماه ادامه دارد.
مویدی اظهار کرد: متوسط عملکرد این محصول در سال جاری به دلیل شرایط بارندگی ها و کاهش خسارت سرمازدگی بهاره در هر هکتار ۱۰ تن برآورد می شود که این میانگین نسبت به مدت مشابه سال قبل ۲۰ درصد افزایش دارد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بیضا گفت: عمده ارقام آلو در بیضا شامل: قطره طلا، شابلون، سانتروزا و … است که در رنگ های زرد، سیاه، قرمز و یا به صورت سبز و آلوچه موجود می باشد.
وی با اشاره به اینکه هیچ کارخانه مناسبی برای فرآوری محصول آلو در بیضا وجود ندارد افزود: فرآوری این محصول پر طرفدار در کارگاههای محلی و خانگی صورت می گیرد.
او تصریح کرد: این میوه تابستانه علاوه بر تازه خوری به صورت فرآوری شده آلوی خورشتی، آلوی خشک، برگه آلو، لواشک و ترشک استفاده می شود.
به گفته مویدی آلو حاوی پتاسیم است که فشار خون را کنترل می کند و خطر سکته مغزی را کاهش می دهد همچنین خواص آنتی اکسیدانی، ضد التهابی و بهبود دهنده حافظه دارد.