4

تخصیص ۱۰ هزار میلیارد تومان اعتبار برای بخش مکانیزاسیون کشاورزی

  • کد خبر : 62345
  • 06 اردیبهشت 1402 - 20:02
تخصیص ۱۰ هزار میلیارد تومان اعتبار برای بخش مکانیزاسیون کشاورزی
رئیس مرکز توسعه مکانیزاسیون و صنایع کشاورزی وزارت جهاد کشاورزی از تخصیص ۱۰ هزار میلیارد تومان اعتبار برای بخش مکانیزاسیون کشاورزی کشور در سال ۱۴۰۲ خبر داد.

کریم ذوالفقاری چهارشنبه ۶ اردیبهشت در بازدید از نوزدهمین نمایشگاه کشاورزی شیراز عنوان کرد: حدود ۵۰ درصد از سهمیه اعتبار این استان برای حوزه مکانیزاسیون امور زراعی، ۳۵ تا ۴۰ درصد برای حوزه باغی و مابقی برای زیر بخش‌های دام و طیور و شیلات در نظر گرفته شده است.

او با بیان اینکه در سال گذشته در حوزه مکانیزاسیون تا بهمن ماه اعتباری نداشتیم و با همکاری بانک کشاورزی در دوماه آخر سال ۲ هزار میلیارد تومان اعتبار به این بخش اختصاص پیدا کرد، افزود: از مبلغ مذکور، ۱۳۴ میلیارد تومان سهم استان فارس بوده است که با تلاشهای سازمان جهاد کشاورزی این استان اعتبار تخصیصی جذب شد.

به گفته ذوالفقاری؛ تسهیلات به ادواتی پرداخت می شود که در مرکز توسعه مکانیزاسیون کشاورزی دارای استاندارهای لازم باشد و شرایط احراز را کسب کرده باشد.

او با اشاره به اینکه سهمیه اعتبار مکانیزاسیون جدب شده در استان فارس در سال گذشته به ویژه در حوزه تامین کمباین و کاهش ریزش و اُفت غلات در زمان برداشت بوده است، اضافه کرد: برنامه ریزی‌های جهاد کشاورزی و تعامل و همکاری سازنده بانک کشاورزی در این خصوص جای تقدیر دارد.

ذوالفقاری با بیان اینکه حمایت های خوبی در حوزه مکانیزاسیون کشاورزی در دست انجام است، اظهار کرد: هیچ تولید کننده ادوات کشاورزی نمی‌تواند عنوان کند من به دلیل عدم وجود بازار توان تولید ندارم و هیچ کشاورزی نمی‌تواند عنوان کند که ادوات مورد نیازش به دلیل نداشتن اعتبار تامین نشده است.

او با اشاره به اینکه یکی از افتخارات کشور در حوزه مکانیزاسیون این است که به راحتی ادوات و دستگاه‌ها راتولید می‌کنیم، عنوان کرد: این تولیدات علاوه بر بازار داخلی به کشورهایی مثل پاکستان، سوریه و عراق صادر می‌شود و محدودیتی در این زمینه وجود ندارد.

رئیس مرکز توسعه مکانیزاسیون و صنایع کشاورزی وزارت جهاد کشاورزی با بیان اینکه در حوزه صنایع کشاورزی استان فارس خیلی جای کار بیشتری وجود دارد، افزود: سالانه ۱۱ میلیون تن محصول کشاورزی در استان فارس تولید می شود که ظرفیت حدود ۵ میلیون تن جذب مواد خام توسط صنایع کشاورزی وجود دارد.

به گفته او؛ توسعه مکانیزسیون می تواند ایجاد ارزش افزوده بیشتری داشته باشد، بهره وری را بالا ببرد، موجب مصرف بهینه منابع و نهاده‌ها و یک کشاورزی پایدار را منجر شود از این رو لازمه این موضوع ورود فن آوری به مکان تولیدی یا مزارع بخش کشاورزی است.

انتهای پیام

لینک کوتاه : https://sahabpress.ir/?p=62345

سحاب پرس در شبکه های اجتماعی و پیام رسان ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.