مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی فارس در آیین افتتاح این دفتر با اشاره به بازنگری سند فرهنگ کار و تعاون استان، اظهار کرد: ظرفیتهای استان فارس از نظر اقلیمی و سایر مسائل از استانهای دیگر متفاوت است و نیاز است که این سند مبتنی بر ظرفیتها و اسناد بالادستی باشد.
به گزارش سحاب پرس و به نقل از روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی فارس، وحید خداپرست با اشاره به اهمیت نتیجه بخش بودن راهاندازی دفاتر کاریابی، افزود: حل مشکل یک نفر از فارغ التحصیلان دانشگاهی به سرمایههای فارس اضافه میکند.
او با اشاره به اینکه از سرمایههای انسانی باید در راستای توسعه و پیشرفت استان استفاده شود، تاکید کرد: استان فارس در حوزههای مختلف تولیدی، فرهنگی، ورزشی و اجتماعی سرمایههای انسانی شایستهای دارد.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی فارس، حلقه مفقوده بین علم و صنعت را یکی از نیازهای روز جامعه عنوان کرد و گفت: تقویت این ارتباط به فراهم آوردن فرصت های شغلی کمک میکند.
خداپرست اضافه کرد: راهاندازی دفاتر مشاوره شغلی میتواند در ارائه مشاوره صحیح، هم به کارفرمایان متقاضی نیروی کار و هم به کارجویانی که متقاضی اخذ فرصت شغلی هستند کمک کند و مشکلات آنها را تا حدی برطرف کند.
او با اشاره به اینکه رشته های تحصیلی در دانشگاه جامع علمی کاربردی مبتنی بر نیاز بازارکار تعریف شده است، تاکید کرد که تقویت مهارت آموزی در فضای عملی میتواند نقش بسزایی در حل مشکلات کارجویان داشته باشد.
سرپرست دانشگاه علمی کاربردی فارس نیز این دانشگاه را دانشگاهی کارآفرین و شغل محور قلمداد و اضافه کرد: برای ارتباط موثر و دوسویه با بازار کار وجود دفاتر کاریابی تخصصی در مراکز آموزش علمی کاربردی این استان به منظور فراهم کردن زمینه اشتغال دانش آموختگان ضروری است.
دکتر محمد حسین شفیعی افزود: در همین راستا مرکز آموزش علمی کاربردی خانه کارگر شیراز به عنوان مرکزی پیشرو اقدام به اخذ این مجوز کاریابی کرده است.
رئیس مرکز آموزش علمی کاربردی خانه کارگر شیراز در حاشیه افتتاح دفتر کاریابی داخلی این مرکز آموزشی اظهار کرد: از آنجا که این مرکز دارای بیش از هزار دانشجوی دختر و پسر در مقاطع کاردانی و کارشناسی ناپیوسته است، لذا بر آن شدیم که در راستای پیاده سازی ایده های جدید در این مرکز به دنبال ایجاد یک دفتر کاریابی اختصاصی باشیم که در این رابطه به منظور تکمیل چرخه اشتعال دانشجویان مجوز دفتر کاریابی فوق از اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان فارس اخذ و همزمان با افتتاح آن رسما فعالیت خود را آغاز کرد.
آیلین صادقی سروستانی، افزود: این دفتر کاریابی در واقع به یک مرکز دانشگاهی کمک می کند تا چرخه اشتغال دانشجویان آن تکمیل و دانشجویان در کنار تحصیل به صورت تمام وقت و یا پاره وقت مشغول به کار شوند.
او خاطرنشان کرد: یکی از ویژگیهای بارز این دفتر کاریابی در مقام مقایسه با کاریابیهای متداول و موجود، تخصصی بودن و بدون هزینه بودن آن برای دانش آموختگان و دانشجویان است.
صادقی اضافه کرد: با برنامه ریزیهای انجام شده در دفتر کاریابی مرکز آموزش علمی کاربردی خانه کارگر شیراز یک بانک اطلاعاتی از کارجوهای دانشجو تهیه شده تا در اختیار کارفرماها قرار گیرد که از این طریق آنها با شناختی که از تخصص و رزومه دانش آموختگان یا شاغلین به تحصیل بدست میآورند به راحتی و بر اساس اولویت و نیاز خود نیروهای مورد نیازشان را در کوتاه ترین زمان و بدون هیچ گونه هزینه ای تامین کنند.
او همچنین با بیان اینکه دفتر کاریابی مرکز آموزش علمی کاربردی میتواند حلقه ارتباط با صنعت باشد افزود: در این راستا با توجه به نیاز روز کارفرما نیز آماده هستیم تا دورههای کوتاه مدت و تخصصی که مدنظر کارفرمایان است را برگزار و آموزشهای لازم را به نیروهای کار ارائه دهیم.
صادقی از دیگر ویژگیهای این دفتر کاریابی را ارتباط مستقیم آن با اتحادیه ها و صنوف استان فارس عنوان کرد و گفت: مرکز آموزش علمی کاربردی خانه کارگر شیراز یک رابطه منظم و تعریف شدهای با بیشتر اتحادیهها و صنوف در فارس دارد و بانک اطلاعاتی ایجاد شده نیز کمک بسیار بزرگی برای اتحادیهها و انجمنها صنوف است تا نیروهای مورد نیاز خود را به راحتی تامین کنند.
انتهای پیام