به گزارش سحاب پرس و به نقل از روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان بیضا، صدیقه مویدی با اشاره به میانگین برداشت ۳۰ تن سیر سبز در هر هکتار پیش بینی کرد: تا پایان فصل برداشت بالغ بر ۶۶۰۰ محصول تازه تولید و علاوه بر مصرف داخلی به استان های تهران، بوشهر و بندرعباس صادر شود.
او تصریح کرد: در سال جاری تولید سیر سبز در مقایسه با سال گذشته بیش از ۱۳۰ درصد افزایش دارد.
وی اظهار کرد: در کشت این محصول از ارقام محلی استفاده می شود که علاوه بر تطابق با شرایط آب و هوایی بیضا، از کیفیت مطلوب، عطر و طعم تند و بازار پسندی رضایت بخشی برخوردار است.
به گفته مویدی؛ با توجه به برداشت دستی این محصول پرطرفدار و پرخاصیت برای تعداد ۸۰۰ نفر از روستائیان منطقه اشتغالزایی فصلی ایجاد شد.
وی با بیان اینکه این گیاه بعنوان یکی از مهمترین داروهای گیاهی تلقی می شود که هم مصرف غذایی و هم دارویی دارد افزود: با توجه به بحران آب و نیاز آبی کم این محصول به کشاورزان توصیه می شود سیر را در تناوب با سایر محصولات آبی مد نظر قرار دهند.