به گزارش سحاب پرس و به نقل از روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان مرودشت، منصور امیریان اظهار کرد: کشت پاپایا یا خربزه درختی در اوایل آذرماه انجام شده است و پس از یک دوره ۹ ماهه تا یکساله به برداشت خواهد رسید.
او با بیان اینکه برای کشت این گیاه از نهال های ۴۵ روزه و دارای گواهی موسسه بذر و نهال استفاده شده است، تصریح کرد: گیاه مذکور در پنج ماهی شروع به گلدهی میکند، معمولا از ۹ ماهگی میوه می دهد و تا ۱۲ ماه پس از کاشت، محصول به رسیدگی فیزیولوژیک می رسد.
امیریان با اشاره به اینکه رقم کشت شده در این گلخانه ردلیدی و پاکوتاه است، ابراز کرد: این رقم دارای میوه های شیرین تو سرخ است، مزه ای شبیه طالبی دارد که از طعم و عطر خاصی برخوردار است.
این مقام مسئول با بیان اینکه این گیاه جز گیاهان گرمسیری و نیمه گرمسیری محسوب می شود، افزود: براساس منابع موجود دمای ۱۵ درجه سلانتی گراد مناسب جوانه زنی و دمای مناسب زمان باردهی ۳۵ درجه سانتی گراد است.