به گزارش سحاب پرس و به نقل از روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان بیضا، صدیقه مویدی با بیان این که میانگین برداشت در هر هکتار بالغ بر ۹۰۰ کیلوگرم است، افزود: پیش بینی میشود بیش از ۹ هزار کیلوگرم محصول تولید و روانه بازار مصرف شود.
به گفته مویدی؛ برداشت سنتی خرفه تا اوایل آبان ماه در دو مرحله انجام می شود.
وی تصریح کرد: این گیاه با توجه به میزان آبیاری، مرغوبیت خاک، تغذیه مناسب و تاریخ کشت تا ۱۰۰۰ کیلوگرم در هکتار نیز عملکرد دارد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بیضا اظهار کرد: از مزایای کشت این محصول اصلاح الگوی کشت، جایگزینی گیاهان کم آب بر در زمان خشکسالی، دوره رشدی کوتاه، کاهش مصرف آب، بالا بودن ارزش غذایی، ایجاد اشتغال فصلی و رونق بازار است.
وی ابراز کرد: در طب سنتی از گیاه خرفه به عنوان تببر و ضدعفونی کننده استفاده میشود، در عین حال، مصرف خام برگهای این گیاه در درمان درد کلیه کاربرد دارد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بیضا؛
تولید ۹ هزار کیلوگرم دانه خرفه در بیضا
صدیقه مویدی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بیضا گفت: برداشت خرفه از سطح 10 هکتار از مزارع این شهرستان از نیمه مهرماه آغاز شد.
لینک کوتاه : https://sahabpress.ir/?p=49299
- خبرنگار افتخاری: سارا بویری
- سردبیر : ساسان یگانه
- بدون دیدگاه