مینا بیابانی پنجشنبه ۱۰ شهریور در جمع خبرنگاران در شیراز با بیان اینکه پیادهروی اربعین اتفاق بزرگی است که میتوان از آن به عنوان یک رویداد فرهنگی عظیم یاد کرد، گفت: این رویداد نقطه عطفی برای اتحاد مسلمین و مستضعفین جهان میتواند باشد و زنان نقش بزرگی در این رویداد دارند.
او به توجه به الگوهای اسلامی در زندگی عنوان کرد: حضرت زینب(س) بانویی با عظمت و دارای شخصیتی منحصربهفرد در تاریخ هستند و الگو و مقتدایی برای زنان و مردان احرار جهان محسوب میشوند.
بیابانی با بیان اینکه حضرت زینب(س) رسالت بزرگی را به دوش کشیدند، به دو جهاد جنگ سخت و نرم با جهاد تبیین در قیام عاشورا اشاره کرد و گفت: جنگ نرم با شهادت حضرت سیدالشهداء و فرماندهی حضرت زینب (س) آغاز شد که برنامهریزی دقیق و درستی برای این جهاد داشتند و میدان نبرد نرم را به خوبی مدیریت کردند تا زنان و کودکان را اداره کنند.
مسئول سازمان بسیج جامعه زنان کشور با بیان اینکه در توصیف حضرت زینب(س) گفته شده مردانه در جنگ و جهاد وارد شد، تصریح کرد: بنده معتقدم حضرت زینب(س) عزتمندانه وارد شد و در قامت یک زن کامل، همچون حسین دیگری در لباس یک زن معرکه را مدیریت میکند و همان راهبردی را اتخاذ کرد که اگر شخص سیدالشهدا بودند، همینگونه فضا را مدیریت میکردند.
او عنوان کرد: در مسیر اربعین، باید این دقت در رفتار و اتخاذ استراتژی حضرت زینب(س) بویژه برای بانوان، ایجاد شود که ببینند این حضرت چطور در مسیر جهاد تبیین قدم گذاشتند و شکست مسلم در حوزه نظامی حادثه عاشورا را به پیروزی قطعی تبدیل کردند.
بیابانی خاطرنشان کرد: پیروزی خون بر شمشیر در مقر حکومت یزید، نشان از اقتدار حضرت زینب(س) در آن بارگاه دارد.
مسئول بسیج جامعه زنان کشور، اتخاذ موضع و حرکت الهی انسانی و ادای تکلیف حضرت زینب(س) را الگویی برای همه آزادگان جهان دانست و تصریح کرد: آنچه که هم حضرت زینب(س) و هم سیدالشهدا در حادثه عاشورا به دنبال آن بودند، مبارزه با مظاهر ظلم و فساد است.
او گفت: برخی بزرگان اعتقاد دارند که حضرت سیدالشهداء برای احیای سنت رسولالله حرکت کردند و عدهای هم معتقدند که برای مبارزه با ظلم و فساد حرکت کردند و میتوان گفت که حضرت زینب(س) هم دوشادوش برادرش حرکت کرد و این دو حرکت، در تکامل هم است.
ببابانی تصریح کرد: بزرگترین حادثه جهان اسلام، در گرو عمل به تکلیف الهی حضرت زینب(س) بود که همان جهاد تبیین است.
او به شبکه سازی در سطح کشور با فعالیتهای حضوری و هم مجازی و حضور در شبکههای اجتماعی اشاره کرد و افزود: موضوعات خاص و مبتلابه جامعه از قبیل جمعیت و تربیت نسل انقلابی، ازدواج و تعالی خانواده، حضور اجتماعی زنان، عفاف و حجاب و احیای هویت اسلامی زن در حوزه تولید محتوا مورد توجه قرار گرفته است.
انتهای پیام