به گزارش سحاب پرس، به گزارش روابط عمومی معاونت سازمان و مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان مرودشت، کاووس همتی اظهار کرد: برداشت انار از سطح ۸۵۰ هکتار باغ در این شهرستان از شهریور ماه با برداشت رقم شیرین شهوار آغاز و تا آبانماه با برداشت رقم محلی “زرده انار” بریت، رباب و سیاه دارویی به پایان می رسد.
همتی با بیان اینکه عمده انار تولیدی متعلق به شهر فاروق از توابع این شهرستان است، تصریح کرد: ارقام “زرده انار” و شیرین شهوار فاروق شهرت ملی دارد و کیفیت انار و بیشینه تاریخی شهر فاروق موجبات رونق گردشگری در این منطقه را فراهم کرده است.
این مقام مسئول با بیان اینکه انار تولیدی در این شهرستان اغلب به شیوه سنتی به منظور تامین انار در زمستان ذخیره می شود، افزود: مابقی محصول، علاوه بر تامین نیاز محلی و استفاده برای رب، ترشی و سرکه، به استان های دیگر نیز ارسال می شود.
وی با اذعان به اینکه کشت ارقام جدید رباب و واندرفول مورد حمایت واقع می شوند و تسهیلات و یارانه نهال دریافت می کنند، ابراز کرد: این ارقام نسبت به کرم گلوگاه و آفتاب سوختگی مقاوم هستند و به خاط پوست ضخیم و کیفیت بالا برای صادرات مناسب هستند.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان مرودشت یادآور شد: برداشت انار در این شهرستان برای بیش از هزار نفر اشتغال موقت ایجاد کرده است.
۲۵ هزار تن انار در مرودشت تولید می شود
معاون سازمان و مدیر جهاد کشاورزی شهرستان مرودشت گفت: پیش بینی می شود 25 هزار 500 تن انار از انواع شیرین، ملس و میخوش در این شهرستان تولید و روانه بازار شود.
لینک کوتاه : https://sahabpress.ir/?p=24962
- خبرنگار : سمیه یگانه (سردبیر)
- سردبیر : ساسان یگانه
- بدون دیدگاه