کل 27717 امروز 11
1

قهرمانی تیم‌های فارس در رقابت‌های کشوری فوتبال نابینایان

  • کد خبر : 168136
  • 03 اسفند 1404 - 14:50
قهرمانی تیم‌های فارس در رقابت‌های کشوری فوتبال نابینایان
تیم‌های فوتبال جوانان و بزرگسالان نابینای فارس در مسابقات قهرمان کشوری در ساری برگزار شد، با ارائه عملکردی موفق توانستند در دیدارهای پایانی حریفان خود را شکست دهند و عنوان قهرمانی را کسب کنند.

تیم فوتبال جوانان نابینای فارس در فینال رقابت‌های قهرمان کشوری با پیروزی ۲ بر ۱ برابر تیم یزد عنوان قهرمانی را از آن خود کرد.

ابوالفضل بخت، حمیدرضا ایزدی، عبدالله کهنه‌زاد، رضا صدری، علیرضا کشاورزی و یاشار محمدی‌نیا بازیکنان این تیم بودند. هدایت تیم بر عهده میثم شجاعیان و مربیگری مرتضی رمضانی بود و امیرحمزه زارع سرپرستی تیم را برعهده داشت. همچنین محسن قلندری از فارس به‌عنوان داور در این رقابت‌ها حضور داشت.

در بخش بزرگسالان نیز تیم فوتبال نابینای فارس در دیدار نهایی پس از تساوی، در ضربات پنالتی با نتیجه ۲ بر ۱ تیم کرمان را شکست داد و قهرمان شد.

محمدامین میرزایی، حجت‌الله مزارعی، مهدی نامجو، محمدرضا مختاری، علیرضا مرزبان، علیرضا غوری، سیدایوب حسینی، علیرضا ایزدی و رضا سلیمی بازیکنان تیم فارس بودند. امیرحمزه زارع هدایت تیم را برعهده داشت و میثم شجاعیان مربی تیم بود. سرپرستی تیم نیز توسط احمدرضا شاه‌حسینی انجام شد.

به گزارش سحاب پرس، به نقل از روابط عمومی ورزش و جوانان فارس در روز یکشنبه سوم اسفند، تیم فارس در حالی به قهرمانی رسید که پنج بازیکن ملی‌پوش خود را به دلیل اعزام به مسابقات پاراآسیایی ژاپن در فروردین ۱۴۰۵ در اختیار نداشت.

انتهای پیام

لینک کوتاه : https://sahabpress.ir/?p=168136

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.