کل 27130 امروز 0
0
استاندار فارس:

مسئولان موظف به حفظ کرامت ایثارگران هستند

  • کد خبر : 164070
  • 01 دی 1404 - 17:30
مسئولان موظف به حفظ کرامت ایثارگران هستند
استاندار فارس با بیان اینکه حمایت از ایثارگران نه تنها وظیفه اداری، بلکه رسالتی اسلامی و انسانی است، تأکید کرد: مسئولان موظف هستند با استفاده از تمام ظرفیت‌های موجود، در حفظ کرامت این قشر تلاش کنند.

حسینعلی امیری در دیدار با جمعی از جانبازان قطع نخاعی دفاع مقدس استان فارس با بیان این‌که خانواده‌های معظم شهدا، فرزندان شهدا، جانبازان و به ویژه جانبازان قطع نخاعی، از جایگاهی والا و شایسته تکریم برخوردارند، گفت: این قشر ایثارگر حق بزرگی بر جامعه دارند و حضور در جمع خانواده‌های ایثارگران و دلجویی از ایشان نه‌تنها یک وظیفه، بلکه افتخاری بزرگ به شمار می‌آید.

وی با اشاره به سختی‌های طاقت‌فرسای زندگی جانبازان قطع نخاعی افزود: انسان در شرایط عادی حتی توان چند ساعت قرار گرفتن در یک وضعیت ثابت را ندارد، اما جانبازانی هستند که دهه‌ها با محدودیت‌های جسمی و تحمل رنجی فراتر از طبیعت انسان زندگی می‌کنند؛ از این‌رو نگاه به ایثارگران نباید صرفاً در چارچوب تکالیف اداری تعریف شود، بلکه باید نگاهی اسلامی و انسانی بر آن حاکم باشد.

امیری در ادامه با ذکر نمونه‌هایی از فداکاری رزمندگان و جانبازان استان فارس گفت: برخی از رزمندگان با وجود تمکن مالی پیش از انقلاب، با وقوع جنگ، همه دارایی خود را در راه دفاع مقدس فدا کردند و امروز در شرایط دشوار معیشتی زندگی می‌کنند؛ از این‌رو وظیفه‌ای سنگین بر عهده مسئولان است تا اجازه ندهند چنین سرمایه‌های عظیم انسانی در پیچ‌وخم مشکلات روزمره تنها بمانند.

استاندار فارس تأکید کرد: جانبازان به ویژه عزیزان قطع نخاعی هر روز شهید می‌شوند؛ زیرا با محدودیت‌های فراوان زندگی می‌کنند و در این میان نقش خانواده‌های جانبازان و به ویژه همسران فداکار ایشان بسیار حائز اهمیت و ارزشمند است.

امیری گفت: اگرچه اجر ایشان نزد خداوند متعال بسیار والاست اما این یک آزمون بزرگ برای همه مسئولان است که در رفع مشکلات آنان بکوشند.

استاندار فارس با تأکید بر اهمیت بهره‌گیری از ظرفیت‌های موجود دستگاه‌های اجرایی استان، در خدمت به ایثارگران بیان کرد: مسئولان موظف‌اند با استفاده از تمام ظرفیت‌های موجود، در حفظ کرامت این قشر تلاش کنند.

امیری در پایان فعالیت‌های فرهنگی و ورزشی همچون رالی خانوادگی جانبازان نخاعی استان فارس را در راستای ایجاد روحیه امید و انگیزه در خانواده‌های جانبازان مهم ارزیابی و بر حمایت از برگزاری آن تأکید کرد.

به گزارش سحاب پرس، به نقل از روابط عمومی استانداری فارس در روز دوشنبه اول دی، در ابتدای این نشست سردار بیانی مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان و سردار جمالی جانشین فرمانده سپاه فجر فارس به تشریح شرایط جانبازان و ایثارگران استان پرداختند.

انتهای پیام

لینک کوتاه : https://sahabpress.ir/?p=164070

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.