کل 27122 امروز 0
1
مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان فارس؛

نمونه‌برداری پارت ۵۱ کود سولفات پتاسیم گرانول تولید «صنعت پتاس آسیا» در انبار سازمانی فارس

  • کد خبر : 163902
  • 29 آذر 1404 - 9:25
نمونه‌برداری پارت ۵۱ کود سولفات پتاسیم گرانول تولید «صنعت پتاس آسیا» در انبار سازمانی فارس
از انبار سازمانی شعبه فارس، نمونه‌برداری از پارت ۵۱ کود سولفات پتاسیم گرانول تولید شرکت «صنعت پتاس آسیا» انجام شد.

به گزارش سحاب پرس و به نقل از روابط عمومی شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان فارس،

حمید ابراهیمی‌زاده، مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان فارس، از انجام نمونه‌برداری از پارت ۵۱ کود سولفات پتاسیم گرانول تولید شرکت «صنعت پتاس آسیا» در انبار سازمانی شعبه فارس خبر داد.

وی اظهار داشت: در راستای رعایت دقیق استانداردهای کیفی و اطمینان از تطابق نهاده‌های توزیع‌شده با ضوابط فنی وزارت جهاد کشاورزی، نمونه‌برداری از این پارت کود در حضور کارشناسان فنی و با رعایت دستورالعمل‌های آزمایشگاهی انجام شد.

ابراهیمی‌زاده تأکید کرد که تمامی کودهای وارد شده به انبارهای سازمانی استان، پیش از توزیع بین کشاورزان، مراحل کنترل کیفیت شامل نمونه‌برداری، ارسال به آزمایشگاه‌های معتبر و دریافت گواهی تأییدیه را طی می‌کنند: ما هیچ محموله‌ای را بدون تأیید نتایج آنالیز، وارد چرخه توزیع نمی‌کنیم.

وی افزود که کود سولفات پتاسیم گرانول یکی از نهاده‌های کلیدی برای مناطقی با خاک‌های آهکی و محصولاتی مانند خرما، گندم، سبزیجات و میوه‌های هسته‌دار در فارس محسوب می‌شود و تضمین کیفیت آن، مستقیماً بر سلامت تولید و سودآوری کشاورزان تأثیر می‌گذارد.

در پایان، مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان فارس گفت: این نظارت دقیق نه تنها از حقوق کشاورزان دفاع می‌کند، بلکه از سلامت خاک و پایداری تولید در بلندمدت نیز حمایت می‌کند.

لینک کوتاه : https://sahabpress.ir/?p=163902

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.