کل 26877 امروز 12
0
معاون استاندار فارس:

نهادهای متولی، آموزش مهارت‌های مورد نیاز صنایع را تأمین کنند

  • کد خبر : 161972
  • 02 آذر 1404 - 15:20
نهادهای متولی، آموزش مهارت‌های مورد نیاز صنایع را تأمین کنند
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری فارس با بیان اینکه صنایع نیازهای مهارتی خود را ارائه دهند، تأکید کرد که نهادهای متولی نیز آموزش این مهارت‌ها را تأمین کنند.

مسعود گودرزی امروز یکشنبه، دوم آذر در سیزدهمین جلسه کارگروه توسعه مهارت فارس با اشاره به ارتباط مستقیم بین اشتغال و مهارت‌آموزی گفت: با توجه به تأکیدات سیاست‌های کلان و قوانین برنامه، ما باید به مهارت‌آموزی توجه ویژه‌ای داشته باشیم و از ظرفیت‌های صنعتی که نیازمند مهارت هستند، بهره‌برداری کنیم.

وی به ظرفیت‌های آموزشی استان اشاره کرد و گفت: آموزش‌ها در دو سطح رسمی و غیررسمی انجام می‌گیرد. آموزش‌های رسمی از طریق آموزش و پرورش و دانشگاه‌ها و آموزش‌های غیررسمی از طریق واحدهای زیرمجموعه اداره کل فنی و حرفه‌ای صورت می‌گیرد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری فارس تأکید کرد: هدف ما افزایش مهارت‌آموزی و بهره‌وری در صنایع است و باید نیروهای ماهر را در جامعه افزایش دهیم.

وی در ادامه با بیان اینکه شرکت‌های صادرات‌محور و توانمند صنعتی باید در این زمینه فعال‌تر شوند، از دستگاه‌های تولیدی خواست تا برنامه‌های خود را در زمینه نیازهای مهارتی ارائه دهند و سپس تأکید کرد: نهادهای متولی آموزش و مهارت باید این مهارت‌ها را برای صنایع تأمین کنند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری فارس در ادامه به منابع تأمین نیروهای ماهر اشاره کرد و گفت: این منابع می‌تواند از طریق درآمدهای مالیاتی و مسئولیت‌های اجتماعی شرکت‌ها تأمین شود.

گودرزی با ابراز امیدواری برای تحقق این اهداف، بر اهمیت همکاری و همفکری در این زمینه تأکید کرد و گفت: ما باید با هم‌افزایی، زمینه‌های لازم برای ارتقاء مهارت‌های فنی و حرفه‌ای را فراهم کنیم.

لینک کوتاه : https://sahabpress.ir/?p=161972

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.