کل 26710 امروز 8
0
مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان فارس؛

تامین ۷۳ تن کود اوره برای کشاورزان شهرستان اوز در هفت ماهه نخست سال

  • کد خبر : 160930
  • 19 آبان 1404 - 8:27
تامین ۷۳ تن کود اوره برای کشاورزان شهرستان اوز در هفت ماهه نخست سال
در هفت ماهه نخست سال جاری، ۷۳ تن کود اوره به‌صورت نظارت‌شده به شهرستان اوز توزیع شد تا نیاز کشاورزان به این نهاده کلیدی نیتروژنی تأمین گردد.

به گزارش سحاب پرس و به نقل از روابط عمومی شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان فارس،

حمید ابراهیمی‌زاده، مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان فارس، از تأمین و توزیع ۷۳ تن کود اوره برای شهرستان اوز در هفت ماهه نخست سال جاری خبر داد. این کود که به‌دلیل بالا بودن درصد نیتروژن (۴۶ درصد)، یکی از پرکاربردترین نهاده‌های کشاورزی برای تقویت رشد سبزینه و افزایش عملکرد محصولات زراعی است، به‌موقع و با رعایت اصول نظارتی به انبارهای کارگزاران مجاز این شهرستان ارسال شده است.

شهرستان اوز، با وجود موقعیت جغرافیایی خاص و پتانسیل‌های زراعی مناسب، در تولید محصولاتی مانند گندم، جو و علوفه‌های زمستانه فعالیت چشمگیری دارد. تأمین کود اوره در این منطقه، به‌ویژه در آستانه فصل کشت پاییزه، می‌تواند نقشی تعیین‌کننده در بهبود راندمان مزرعه‌ها و پایداری تولیدات محلی ایفا کند.

ابراهیمی‌زاده در این باره گفت: توزیع این نهاده حیاتی در راستای سیاست‌های هدفمند حمایت از کشاورزان و کاهش بار مالی آن‌ها صورت گرفته است. تمامی مراحل از تحویل تا توزیع نهایی، تحت نظارت مستقیم جهاد کشاورزی اوز انجام شده تا شفافیت و عدالت در دسترسی کشاورزان به نهاده‌ها تضمین گردد.

این اقدام گامی مؤثر در تقویت زنجیره تولید داخلی و تحقق امنیت غذایی در سطح محلی محسوب می‌شود. مقامات استانی اعلام کرده‌اند که تأمین سایر کودها و نهاده‌های کشاورزی در اوز و سایر شهرستان‌های فارس، با توجه به نیازهای فصلی و برنامه‌های کشت، در ماه‌های آینده نیز با همین رویکرد ادامه خواهد یافت.

لینک کوتاه : https://sahabpress.ir/?p=160930

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.