کل 26702 امروز 8
0
مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان فارس؛

تامین ۴۰ تن کود فسفاته برای کشاورزان آباده در مهرماه

  • کد خبر : 160877
  • 18 آبان 1404 - 8:35
تامین ۴۰ تن کود فسفاته برای کشاورزان آباده در مهرماه
تأمین و توزیع 40 تن کود فسفاته (سوپر فسفات ساده و تریپل) در شهرستان آباده برای کشت پاییزه.

به گزارش سحاب پرس و به نقل از روابط عمومی شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان فارس،

حمید ابراهیمی‌زاده، مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان فارس، از تأمین و توزیع ۴۰ تن انواع کود فسفاته شامل سوپر فسفات ساده و سوپر فسفات تریپل به مقصد انبارهای کارگزاران مجاز در سطح شهرستان آباده در مهر ماه سال جاری خبر داد.

وی در این باره اظهار کرد: این محموله کود در زمان مناسب و همسو با برنامه‌های کشت پاییزه کشاورزان آباده تأمین و به‌صورت سیستماتیک در شبکه توزیع قرار گرفت تا دسترسی عادلانه و به‌موقع به این نهاده حیاتی فراهم شود.

شهرستان آباده با توجه به گستره وسیع اراضی زراعی و تمرکز بر کشت محصولاتی مانند گندم، جو و حبوبات، نیاز فراوانی به کودهای فسفاته دارد. سوپر فسفات ساده به دلیل داشتن درصد مناسبی از گوگرد علاوه بر فسفر، برای خاک‌های فقیر از گوگرد منطقه مناسب بوده و سوپر فسفات تریپل نیز به‌دلیل غنای بیشتر در فسفر، در مراحل اولیه رشد گیاه و تقویت سیستم ریشه‌زایی کاربرد ویژه‌ای دارد.

ابراهیمی‌زاده اضافه کرد که تمامی مراحل توزیع این کودها از طریق شبکه کارگزاران معرفی‌شده و تحت نظارت مستمر انجام شده است تا از ورود کودهای غیراستاندارد یا قیمت‌گذاری ناعادلانه در سطح روستاها و مناطق زراعی جلوگیری شود.

این اقدام در چارچوب برنامه‌های گسترده حمایتی بخش کشاورزی استان فارس قرار دارد که با هدف افزایش بهره‌وری، کاهش هزینه‌های تولید و تقویت امنیت غذایی در دست اجراست. برنامه‌ریزان بخش کشاورزی اعلام کرده‌اند که تامین و توزیع سایر نهاده‌های مورد نیاز در شهرستان‌های مختلف استان، بر اساس نیازهای فصلی و با هماهنگی کامل با جهاد کشاورزی ادامه خواهد یافت.

لینک کوتاه : https://sahabpress.ir/?p=160877

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.