به گزارش سحاب پرس، محمدهادی عابدی با بیان اینکه انجیر میمند از رقم سبز استهبان است، تصریح کرد: برداشت محصول انجیر از اوایل شهریور ماه آغاز شد و اواخر مهر ماه پایان یافت.
به گفته وی؛ سه هزار و ۲۰۰ هکتار از باغ های میمند به محصول انجیر اختصاص دارد که دو هزار و ۱۰۰ هکتار از این سطح بارور است.
عابدی افزود: این حجم تولید نشاندهنده پتانسیل بالای منطقه در تولید محصولات صادراتمحور و ایجاد اشتغال فصلی قابل توجه در طول دوره برداشت است.
این مقام مسئول با اشاره به اینکه انجیرستان های میمند از نظر کیفیت، کمیت و سالم بودن محصول دارای جایگاه ویژه ای است، اظهار کرد: محصول انجیر بخش میمند علاوه بر صادرات به کشور چین، نیاز بازارهای داخلی کشور را نیز تامین می کند.
وی گفت: در بخش میمند یک واحد بسته بندی انجیر با ظرفیت سالانه ۱۰۰ تن وجود دارد که فرایند جداسازی و بسته بندی انجیر را انجام می دهند.
محمدهادی عابدی بیان کرد: سرمایهگذاری مناسب و وجود صنایع تبدیلی در این بخش، میتواند به رونق صادرات و تجاری سازی این محصول کمک کند.
رئیس اداره جهاد کشاورزی میمند فیروزآباد با اشاره به ترویج کشت محصولات کم آب بر، اضافه کرد: توسعه اصولی باغات انجیر در مناطق مستعد و حاصلخیز به عنوان یکی از راهکارهای مقابله با خشکسالی در دستور کار است.