کل 26207 امروز 33
0

استاد شیمی دانشگاه شیراز عضو آکادمی علوم جهان شد

  • کد خبر : 157575
  • 21 مهر 1404 - 14:51
استاد شیمی دانشگاه شیراز عضو آکادمی علوم جهان شد
استاد شیمی دانشگاه شیراز و پژوهشگر برجسته کشور، به‌عنوان عضو آکادمی علوم جهان(تواس TWAS) انتخاب شد.

بهرام همتی‌نژاد، استاد شیمی دانشکده علوم دانشگاه شیراز در نشست اخیر آکادمی جهانی علوم برای توسعه علم در کشورهای درحال توسعه(TWAS)، به جمع اعضای این آکادمی پیوست و به‌عنوان یکی از ۴۷ عضو جدید آکادمی علوم جهان(TWAS) انتخاب شد.

آکادمی جهانی علوم(TWAS) یک آکادمی علمی مبتنی‌بر شایستگی است که برای کشورهای درحال توسعه تأسیس شده ‌است. پیش‌از این تنها ۱۹ نفر از ایران به عضویت این نهاد علمی جهانی انتخاب شده بودند که شامل ۴ نفر در شاخه علوم پزشکی، یک نفر در علوم مهندسی، ۲ نفر در علوم کشاورزی، ۵ نفر در شیمی، ۲ نفر در زیست شناسی، ۴ نفر در فیزیک و یک نفر دیگر در علوم ریاضی بوده است.

همتی‌نژاد، تازه‌ترین عضو ایرانی فرهنگستان علوم جهان(TWAS) وابسته به سازمان آموزشی، علمی و فرهنگی ملل متحد(یونسکو) است. وی استادتمام شیمی دانشگاه شیراز و از دانشمندان یک‌درصد و دودرصد پراستناد برتر دنیاست.

به‌گزارش سحاب پرس و به نقل از روابط‌عمومی دانشگاه شیراز در روز دوشنبه ۲۱ مهر، وی برای نخستین‌بار در ایران، جایزه معتبر جهانی «کمومتریکس‌دان جوان» را در سال ۱۹۹۲ از آن خود کرد و به‌عنوان پژوهشگر برگزیده جشنواره علوم پزشکی رازی(در سال‌های ۱۳۸۲و ۱۳۸۸) و پژوهشگر نمونه علوم پایه کشور( ۱۳۸۸) معرفی شد. کسب عناوین مختلف ازجمله پژوهشگر برگزیده مراکز تحقیقاتی دانشگاه علوم پزشکی شیراز و دانشگاه شیراز، استاد نمونه کشوری و شیمیدان‌ برتر منتخب انجمن شیمی ایران نیز از دیگر موافقیت‌های او طی سال‌های اخیر بوده است. در کارنامه علمی این استاد دانشگاه، تألیف بیش‌از ۳۰۰ کتاب و مقاله دیده می‌شود.

انتهای پیام

لینک کوتاه : https://sahabpress.ir/?p=157575

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.