به گزارش سحاب پرس و به نقل از روابط عمومی اداره دامپزشکی شهرستان بیضا، ابراهیم نعمت گرگانی با بیان اینکه هدف جهاد دامپزشکی کار و ارایه خدمات جهادی به ویژه در مناطق محروم است، تصریح کرد: این رزمایش در طول هفته دفاع مقدس ادامه دارد.
وی پیش بینی کرد: در این برنامه جهادی بیش از دو هزار راس دام سبک و سنگین علیه بیماری تب برفکی و بروسلوز بهصورت رایگان واکسینه شود و ۸۰۰ مورد مشاوره، معاینه و درمان دام انجام شود.
به گفته نعمت گرگانی؛ این اردوی جهادی، روزانه توسط سه اکیپ سیار دامپزشکی همزمان در مناطق عشایری و روستایی خیرآباد، گزک و زیادآباد انجام می شود.
او اضافه کرد: تب برفکی بیماری ویروسی عفونی و واگیر دام است که مهمترین راه انتشار این بیماری، انتقال به روش مستقیم از طریق تماس دام آلوده با دام حساس است.
وی توضیح داد: بیماری بروسلوز یا تب مالت بیماری باکتریایی مشترک بین انسان و دام است و از طریق مصرف لبنیات آلوده و یا تماس با ترشحات دام بیمار منتقل می شود.
این مقام مسئول اظهار کرد: در این رزمایش جهادی اداره دامپزشکی، جهاد کشاورزی و بسیج جامعه کشاورزی با هم همکار داشتند.
رئیس اداره دامپزشکی شهرستان بیضا تاکید کرد: دامداران از ورود و جا به جایی دام غیر مجاز به دامداری های خود پرهیز کنند و در صورت بروز هر گونه بیماری، موضوع را به اداره دامپزشکی شهرستان و تماس با شماره ارتباطات مردمی دامپزشکی ۱۵۱۲ گزارش دهند.