کل 25753 امروز 10
0
مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان فارس؛

توزیع بیش از یک هزار تن کود اوره برای کشاورزان شیراز در پنج ماهه نخست سال

  • کد خبر : 155137
  • 23 شهریور 1404 - 8:01
توزیع بیش از یک هزار تن کود اوره برای کشاورزان شیراز در پنج ماهه نخست سال
مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان فارس، از تأمین و توزیع ۱۶۶۳ تن کود شیمیایی اوره در شهرستان شیراز خبر داد.

به گزارش سحاب پرس و به نقل از روابط عمومی شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان فارس،

حمید ابراهیمی‌زاده، مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان فارس، از تأمین و توزیع ۱۶۶۳ تن کود شیمیایی اوره در شهرستان شیراز در پنج ماهه نخست سال جاری خبر داد.

وی در این باره گفت: این میزان کود نیتروژنه با هماهنگی شبکه کارگزاری و برنامه‌ریزی دقیق، به‌موقع به انبارهای کارگزاران شهرستان شیراز منتقل و در اختیار کشاورزان منطقه قرار گرفته است.

ابراهیمی‌زاده افزود: شهرستان شیراز با داشتن گستره وسیعی از اراضی زراعی و باغی، نیاز فصلی بالایی به کودهای نیتروژنه دارد. تأمین این حجم از کود اوره در نیمه اول سال، همزمان با آماده‌سازی اراضی برای کشت محصولات زمستانی و تقویت باغات، می‌تواند نقش مؤثری در حفظ و افزایش سطح تولیدات کشاورزی منطقه ایفا کند.

کود اوره به‌عنوان یکی از پرکاربردترین کودهای نیتروژنه، در رشد ساقه و برگ گیاهان و افزایش عملکرد محصولاتی مانند گندم، جو، ذرت و سبزیجات ضروری است. همچنین در باغات شیراز به‌ویژه باغات انگور، هلو و هندوانه کاربرد گسترده‌ای دارد.

تأمین به‌موقع این کود در چارچوب برنامه‌های حمایتی استانی و با هدف تسهیل دسترسی کشاورزان به نهاده‌های ضروری انجام شده است.

لینک کوتاه : https://sahabpress.ir/?p=155137

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.