کل 25397 امروز 0
0
مسئول سازمان بسیج جامعه پزشکی استان فارس

ارائه ۱۱۰ هزار خدمت بهداشتی درمانی به زائران اربعین توسط جهادگران سلامت

  • کد خبر : 152962
  • 29 مرداد 1404 - 7:58
ارائه ۱۱۰ هزار خدمت بهداشتی درمانی به زائران اربعین توسط جهادگران سلامت
مسئول سازمان بسیج جامعه پزشکی استان فارس از بازگشت ۳۰۰ نفر جهادگر سلامت از رزمایش عظیم اربعین حسینی با ارائه بیش از ۱۱۰ هزار خدمت بهداشتی درمانی به زائران حضرت سیدالشهدا(ع) خبر داد.

سرهنگ پاسدار حسین صمصام مسئول سازمان بسیج جامعه پزشکی استان فارس، از بازگشت ۳۰۰ نفر جهادگر سلامت از رزمایش عظیم اربعین حسینی با ارائه بیش از ۱۱۰ هزار خدمت بهداشتی درمانی به زائران حضرت سیدالشهدا(ع) خبر داد و اظهار داشت: خدمات خالصانه جهادگران سلامت در کنگره عظیم اربعین حسینی ثبت و در تاریخ ماندگار شد، و بسیجیان دانشگاه علوم پزشکی استان فارس با راه اندازی ۱۱ درمانگاه جهادی شبانه روزی در طریق الحسین(ع) و در جوار حضرت سیدالشهدا(ع)، بیش از ۱۱۰ هزار خدمت ارایه کردند.

مسئول سازمان بسیج جامعه پزشکی فارس، مهم ترین خدمات ارائه شده را شامل ویزیت پزشکان متخصص و عمومی، خدمات دندان پزشکی، توزیع دارو، تزریقات و سرم تراپی، پانسمان، سنجش فشارخون، قند خون و نوار قلب عنوان کرد.

وی با اشاره به اهمیت کنگره عظیم اربعین، ارتقای سلامت معنوی به عنوان یکی از مسایل ضروری دنیای امروز را از دستاوردهای این سفر پر رمز و راز برشمرد و گفت: جهادگران شرکت کننده در این آئین، با این اندوخته معنوی و در کمال آرامش روحی به عرصه خدمت در مراکز درمانی باز می گردند و این تاثیرگذاری همواره در رفتار و عملکرد آنها قابل مشاهده و باعث گسترش فرهنگ ایثار و از خودگذشتگی در جامعه می شود .

به گفته صمصام، ۳۰۰ جهادگر سلامت استان فارس، در این ایام، توفیق حضور در یک کارگاه آموزشی عملی در مکتب اهل بیت(ع) را یافتند و اکنون به عنوان سفیران حضرت زینب(س)، ابعاد مختلف این آئین معنوی را در جامعه تبیین می کنند.

مسئول سازمان بسیج جامعه پزشکی فارس تصریح کرد: شرکت کنندگان در این آیین معنوی، با وجود دشواری هایی چون گرمای هوا، به صورت شبانه روزی و با جانفشانی، تلاش خود را برای سلامتی و آرامش زائران حسینی به کار بستند و اینک با اندوخته معنوی که کسب کرده اند آمادگی خود را برای تداوم اینگونه برنامه ها با برپایی درمانگاه های جهادی در مناطق کم برخوردار استان و خدمت به اقشار کم درآمد به کار می‌بندند.

مسئول سازمان بسیج جامعه پزشکی استان فارس همچنین از حمایت‌ها و پشتیبانی‌های رییس دانشگاه علوم پزشکی شیراز، فرمانده سپاه فجر، مدیر کل راهداری استان فارس و خیرین و همه جهادگران سلامت که با ایثارگری و فداکاری خود سلامتی را به زائران هدیه کردند ، تقدیر کرد.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://sahabpress.ir/?p=152962

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.