0

بیرون آوردن جسد مرد ۴۲ ساله از رودخانه‌ای در کازرون

  • کد خبر : 152315
  • 22 مرداد 1404 - 8:00
بیرون آوردن جسد مرد ۴۲ ساله از رودخانه‌ای در کازرون
سرپرست سازمان آتش نشانی کازرون از بیرون آوردن جسد مرد ۴۲ ساله از رودخانه روستای چیتی بخش خشت در این شهرستان خبر داد.

پشنگیان سرپرست سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری کازرون اظهار کرد: غرق شدن یک مرد ۴۲ ساله در رودخانه روستای چیتی بخش خشت این شهرستان از سوی نیرو‌های مردمی به سامانه تلفنی ۱۲۵ آتش نشانی اعلام شد.

او گفت: به دنبال این گزارش با هماهنگی فرمانداری ویژه شهرستان کازرون جهت خروج از حریم قانونی خدمات شهری، بلافاصله تیم غواصی سازمان به محل حادثه اعزام شد.

پشنگیان ادامه داد: تیم غواصی سازمان با هماهنگی پلیس، جسد مرد فوت شده را از رودخانه خارج کرده و برای سیر مراحل قانونی تحویل عوامل انتظامی دادند.

علت حادثه توسط کارشناسان مربوطه در دست بررسی است.

بخش خشت یکی از بخش‌های شهرستان کازرون در استان فارس است و شهر خشت مرکز این بخش است. کازرون در فاصله ۱۲۰ کیلومتری غرب شیراز قرار دارد.

لینک کوتاه : https://sahabpress.ir/?p=152315

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.