1
توسط کارکنان مخابرات منطقه فارس صورت گرفت؛

مخابره پیام انسان دوستی و مسئولیت اجتماعی با اهدای خون

  • کد خبر : 149856
  • 22 تیر 1404 - 11:06
مخابره پیام انسان دوستی و مسئولیت اجتماعی با اهدای خون
اهدای خون، اهدای زندگی است، روز یک شنبه ۲۲ تیرماه کارکنان مخابرات منطقه فارس با اهدای خون در این عمل خدا پسندانه شرکت کردند و به یاری هم وطنان نیازمند به مایع حیاتی شتافتند.

به گزارش سحاب پرس و به نقل از روابط‌عمومی مخابرات منطقه فارس در راستای انجام مسئولیت‌های اجتماعی و ترویج فرهنگ نوع‌دوستی، پایگاه سیار انتقال خون با هماهنگی اداره‌کل انتقال خون استان، در ساختمان مرکزی مخابرات منطقه فارس مستقر شد و جمعی از همکاران داوطلب، با اهدای خون خود در این حرکت انسان‌دوستانه شرکت کردند.

این برنامه با هدف کمک به بیماران نیازمند به فرآورده‌های خونی و ارتقای روحیه مشارکت اجتماعی در میان کارکنان برگزار شد و با استقبال خوبی از سوی همکاران مواجه گردید.

هومان محمودی، مدیر مخابرات منطقه فارس، از مشارکت کارکنان در این اقدام خداپسندانه تقدیر کرد و گفت: «اهدای خون نه‌تنها تضمینی برای نجات جان انسان‌هاست، بلکه نمادی از مسئولیت‌پذیری اجتماعی و همدلی در مجموعه مخابرات منطقه فارس است.»

لینک کوتاه : https://sahabpress.ir/?p=149856

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.