کل 25493 امروز 14
1

کاهش چشم‌گیر غرق‌شدگی در فارس/ کودکان همچنان درخطرند

  • کد خبر : 143185
  • 13 خرداد 1404 - 17:20
کاهش چشم‌گیر غرق‌شدگی در فارس/ کودکان همچنان درخطرند
رئیس اورژانس فارس از کاهش ۴۹ درصدی ماموریت‌های غرق‌شدگی در سال جاری خبر داد اما در عین حال این نکته را یادآور شد که کودکان همچنان در معرض خطر هستند.

با شروع فصل گرما و افزایش استفاده از منابع آبی در استان فارس، اورژانس استان فارس نسبت به تداوم خطر غرق‌شدگی به‌ویژه در میان کودکان هشدار داد. هرچند آمارها از کاهش قابل‌توجه مأموریت‌های غرق‌شدگی و تعداد فوت‌شدگان نسبت به سال گذشته حکایت دارند، اما تکرار این حوادث در مکان‌هایی همچون استخرهای کشاورزی زنگ خطری برای خانواده‌ ها و مسوولان است.

از ابتدای سال جاری تا پایان اردیبهشت ماه، ۱۸ مورد حادثه غرق‌شدگی در سطح استان به ثبت رسیده است که در مقایسه با ۳۵ مورد در مدت مشابه سال ۱۴۰۳، از کاهش ۴۹ درصدی حکایت دارد.

رئیس اورژانس فارس در این‌باره گفت: از مجموع این ۱۸ حادثه، ۱۴ نفر پس از دریافت خدمات اورژانس در محل به مراکز درمانی منتقل شده‌اند، اما متأسفانه ۴ نفر  در صحنه جان خود را از دست داده‌اند. این رقم در حالی ‌ست که در مدت مشابه سال گذشته، ۱۲ مورد فوتی ثبت شده بود که نشان از کاهش ۶۷ درصدی موارد فوت در سال جاری دارد.

مسعود عابد با اشاره به سهم نگران‌ کننده کودکان در میان حادثه دیدگان افزود: کمترین سن ثبت‌شده غرق‌ شدگی در سال ۱۴۰۴، ۱ سال و بیشترین آن ۴۷ سال بوده است که هفت نفر از آن‌ها را کودکان زیر ۱۰ سال تشکیل داده‌اند. همچنین در سال گذشته نیز فوت‌شدگان در بازه سنی ۸ تا ۵۵ سال قرار داشتند، در حالی‌که از میان چهار فوتی امسال، ۲ نفر کودک زیر ۱۰ سال و ۲ نفر دیگر جوانانی با سن ۲۰ و ۲۵ سال بوده‌اند.

وی ادامه داد: بررسی‌ها نشان می‌دهد استخرهای کشاورزی بیشترین سهم را در حوادث غرق‌ شدگی امسال داشته‌اند. این استخرها، به‌دلیل نداشتن حفاظ ایمنی، عمق نامشخص و نبود تابلوهای هشدار، هرساله محل وقوع حوادث تلخی به‌ویژه برای کودکان هستند. از نظر توزیع جغرافیایی نیز، شهرستان جهرم با ۳ مورد و فسا با ۱ مورد از جمله نقاط حادثه‌خیز استان در سال جاری بوده‌اند.

عابد در پایان ضمن هشدار به خانواده‌ها و کشاورزان گفت: کاهش آمار امسال نباید موجب بی‌توجهی شود. همچنان شاهد هستیم که کودکان قربانی اصلی این حوادث هستند و لازم است خانواده‌ها، به‌ ویژه در روستاها و مناطق گرمسیری، نسبت به محل بازی کودکان و دسترسی به منابع آبی دقت بیشتری داشته باشند.

به گزارش سحاب پرس و به نقل از روابط عمومی اورژانس فارس، وی همچنین از نهادهای مرتبط خواست با ایمن‌سازی استخرهای کشاورزی، افزایش تابلوهای هشدار دهنده و آموزش همگانی در مدارس و رسانه‌ها، نقش مؤثرتری در پیشگیری ایفا کنند.

انتهای پیام

لینک کوتاه : https://sahabpress.ir/?p=143185

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.