0
مدیرعامل شرکت خدمات حمایتی کشاورزی،

کود شیمیایی مورد نیاز کشور تامین شده است

  • کد خبر : 141104
  • 24 اردیبهشت 1404 - 11:05
کود شیمیایی مورد نیاز کشور تامین شده است
مدیرعامل شرکت خدمات حمایتی کشاورزی: کود شیمیایی مورد نیاز کشور تامین شده است

به گزارش سحاب پرس و به نقل از روابط عمومی شرکت خدمات حمایتی کشاورزی،

حمید رسولی مدیرعامل شرکت خدمات حمایتی کشاورزی با بیان این که در حوزه تأمین و تولید کودهای شیمیایی پیشرفت‌های چشمگیری داشته‌ایم، گفت: این کودها نقش مؤثری در مدیریت تنش‌های محیطی مانند سرما، گرما و کم‌آبی ایفا می‌کنند.

حمید رسولی در جریان جلسه شورای مدیران وزارت جهاد کشاورزی که روز شنبه -۲۰ اردیبهشت‌ ماه- با حضور سرزده مسعود پزشکیان رئیس‌جمهوری برگزار شد، بیان کرد: در حوزه تأمین و تولید کودهای شیمیایی پیشرفت‌های چشمگیری داشته‌ایم.

 مدیرعامل شرکت خدمات حمایتی کشاورزی، با اشاره به اهمیت کودهای شیمیایی در تأمین امنیت غذایی کشور تصریح کرد: این کودها یکی از مطمئن‌ترین و سهل‌الوصول‌ترین مسیرهای تأمین و پایداری امنیت غذایی به شمار می‌روند و طبق گزارش فائو، مصرف مناسب کودهای شیمیایی می‌تواند تولید محصولات کشاورزی را تا ۶۰ درصد و حتی بیشتر افزایش دهد.

وی افزود: این کودها نقش مؤثری در مدیریت تنش‌های محیطی مانند سرما، گرما و کم‌آبی ایفا می‌کنند.

رسولی به نیاز سالانه کشور به کودهای فسفاته و پتاسه اشاره کرد و افزود: طبق گزارش موسسه تحقیقات خاک و آب کشور، نیاز سالانه به این کودها حدود چهار و نیم میلیون تن است و با تلاش‌های صورت گرفته، برنامه تأمین کودهای شیمیایی به سه میلیون تن ارتقا یافته است.

وی از برنامه‌های این شرکت برای افزایش تأمین کودهای فسفاته و پتاسه خبر داد و تصریح کرد: در حال حاضر، میزان مصرف کودهای فسفاته ۴۰۰ هزار تن و پتاسه ۲۰۰ هزار تن است و با افزایش ۳۰۰ تا ۴۰۰ هزار تن در سال اول، می‌توان برنامه‌های خودکفایی را تحقق بخشید.

مدیرعامل شرکت خدمات حمایتی کشاورزی به پیشرفت‌های کشور در تولید داخلی کودهای شیمیایی اشاره کرد و گفت: وزارت جهاد کشاورزی در راستای برنامه‌های خودکفایی، نظارت و مجری‌گری ۳۰ پروژه تولید کودهای شیمیایی را بر عهده دارد و از این تعداد، ۲۰ پروژه به تولید رسیده‌اند و ۱۰ پروژه بزرگ دیگر نیز طی دو سال آینده به بهره‌برداری می‌رسند.

وی افزود: این اقدام علاوه بر تأمین کامل نیاز کشور، ما را وارد مرحله صادرات کودهای شیمیایی خواهد کرد.

رسولی خاطرنشان کرد: این دستاوردها نشان از عزم جدی وزارت جهاد کشاورزی برای تأمین امنیت غذایی پایدار و کاهش وابستگی به واردات دارد.

لینک کوتاه : https://sahabpress.ir/?p=141104

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.