به گزارش سحاب پرس و به نقل از روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان بیضا، صدیقه مویدی اظهار کرد: برداشت این گیاه معطر از نیمه اردیبهشت ماه آغاز شده است و تا اواخر خردادماه ادامه دارد.
به گفته این مقام مسئول؛ در حال حاضر چهار هکتار باغ گل محمدی در بیضا وجود دارد.
وی با اشاره به میانگین دو هزار و ۵۰۰ کیلوگرم گل محمدی در هر هکتار گلستان پیش بینی کرد: افزون بر ۱۰ هزار کیلوگرم محصول گل محمدی برای تولید هزار لیتر گلاب جمعآوری شود.
مویدی بیان کرد: ۸۰ درصد گل برداشت شده برای گلاب گیری سنتی و تهیه اسانس، ۱۵ درصد آن بهصورت گلبرگ خشک برای تهیه گل قند، مربا و سایر مصارف خوراکی و بهداشتی و حدود پنج درصد بهصورت غنچه خشک به بازار مصرف عرضه می شود.
او اضافه کرد: ارقام بومی ۹۵ درصد سطح زیر کشت شهرستان را تشکیل میدهد و ۵ درصد ارقام اصلاح شده است.
این مقام مسئول توضیح داد: برای جلوگیری از ریزش و تغییر رنگ گل، بهترین زمان برداشت محصول گل محمدی قبل از طلوع آفتاب و قبل از گرم شدن هوا است.
مدیر جهاد کشاورزی گفت: هزینه پائین کاشت، داشت و برداشت، نیاز آبی بسیار کم، قدرت و سرعت تکثیر بالا (ریشه و قلمه)، باردهی در کوتاهترین زمان، مقاومت گیاه نسبت به عوامل محیطی، درآمد ناخالص بالا و سهم بالای مشارکت زنان روستایی در تولید و برداشت این محصول از مزایای این کشت است.