سحاب پرس/فارس دبیر شورای توسعه فرهنگ قرآنی کشور با تأکید بر اینکه هیچ استانی رقیب استان فارس در تربیت حافظان قرآن به صورت متمرکز نیست، اینها را اعتبار و هویتی برای این استان دانست و گفت: فارس در هنرهای قرآنی هم میتواند بدرخشد.
حجتالاسلام والمسلمین سیدمصطفی حسینی امروز، ۱۳ اردیبهشت در نشست مشترک شورای فرهنگ عمومی فارس و شورای گسترش توسعه فعالیتهای قرآنی این استان گفت: تصمیم برگزاری جلسات شورای توسعه و گسترش فعالیتهای قرآنی به صورت مستقل از شورای فرهنگ عمومی چندی است که ابلاغ شده است.
وی افزود: در سال ۱۳۸۸ منشور توسعه فرهنگ قرآنی کشور به تصویب شد که در آن یک شورای تخصصی به جمع شوراهای تخصصی شورای عالی انقلاب اضافه شد منتها برای اینکه در استانها تعدد شورا وجود دارد، تفاهم شده بود که جلسات شورای قرآنی ذیل شورای فرهنگ عمومی تشکیل شود اما در بسیاری از استانها توفیق کافی و کامل در این زمینه نداشتیم و خیلی به موضوعات قرآنی پرداخته نشد لذا تصمیم بر آن شد تا در برخی استانها، جلسات این شورا به مستقل برگزار شود.
حسینی با بیان اینکه در استان فارس جلسات شورای توسعه فرهنگ قرآنی به صورت مستقل تشکیل میشود، گفت: امروز در تمام مجموعههای کشوری و لشکری ساختار قرآنی وجود دارد و تمام نهادهایی که مخاطب عمومی دارند، در امر قرآن فعالیت دارند و برای اینکه هماهنگی بین این نهادها انجام شود، انقلاب قرآنی در کشور داشته باشیم باید قرارگاهی ایجاد شود.
دبیر شورای توسعه فرهنگ قرآنی کشور با بیان اینکه کار قرارگاه تجربه خوبی است، گفت: در کار قرارگاهی سازمانها و نهادها از لوگو سازمان خود گذشته و همه پیوسته زیر چتر قرآن یک عملیات قرآنی را با تعامل و همافزایی انجام میدهند.
وی در ادامه از مشارکت قریب ۴۰ میلیون نفر در طرح «زندگی با آیهها» در ماه رمضانی که گذشت خبر داد و گفت: در این پویش برای تمام اقشار و سنین برنامههای مختلفی دیده شد و تولید محتوا انجام گرفت و فارس نیز جزو پیشگامان این پویش بود.
حسینی به فعالیتهای قرآنی فارس اشاره کرد و افزود: استان فارس مؤسسات قرآنی خوبی دارد مانند مؤسسه بیتالاحزان که از کشورهای دیگر به این مؤسسه آمده و در حقیقت توریست مذهبی و قرآنی را به فارس جذب میکند.
نماینده ولی فقیه در زنجان از ائمه جماعات خواست تا در طرح زندگی با آیهها مشارکت داشته باشند و سپس افزود: یکی از ثمرات اجرای این طرح آن بود که مردم علاقه زیادی به حفظ قرآن پیدا کردند و باید کار قرارگاهی و با کمکهای مردمی برای این مسئله انجام دهیم.
حسینی با تأکید بر اینکه نباید از ظرفیت مردم برای کارهای قرآنی غافل شویم، گفت: اگر امروز چند هزار حافظ قرآن در فارس وجود دارد به دلیل آن است که گروههای مردمی پای کار حضور دارد.
دبیر شورای توسعه فرهنگ قرآنی کشور همچنین گفت: هیچ اصراری نداریم که دبیرخانه کمیسیونهای شورای توسعه قرآنی در استانها در ادارات باشند، بلکه کار میتواند به مجموعههای قرآنی سپرده شود اما دستگاهها به عنوان مدیر حضور داشته باشند.
وی در پایان گفت: اگر شورای گسترش و توسعه فعالیتهای قرآنی به خوبی فعالیت کند، اینگونه نیست که فقط در قرآن قوی میشویم بلکه اگر کار قرارگاهی یاد بگیریم میتوانیم محتوای خوب و اقناعی تولید کنیم و در دیگر مسائل هم موفق شویم.
انتهای پیام