0

چالش‌های ذهنی موجب بسیاری از اتفاقات در حین کار کارگران است

  • کد خبر : 139066
  • 12 اردیبهشت 1404 - 13:40
چالش‌های ذهنی موجب بسیاری از اتفاقات در حین کار کارگران است
مدیرکل دفتر مدیریت بحران، پدافند غیرعامل و HSE شرکت توانیر با بیان اینکه صنعت برق، صنعتی پرمخاطره است، گفت: بررسی‌ها نشان داده‌اند بسیاری از اتفاقاتی که برای کارگران حین کار رخ می‌دهند، زمانی است که وی درگیری ذهنی داشته و در خانواده چالش و مشکل به وجود آمده است.

بیستمین گردهمایی سالانه HSE  بهداشت، ایمنی و محیط زیست به همراه مراسم تجلیل از کارگران و سیم‌بانان نمونه شرکت توزیع نیروی برق استان فارس امروز، ۱۲ اردیبهشت در شیراز برگزار شد.

علیرضا خیامی در این مراسم طی سخنانی بر نقش محوری خانواده کارگران در کیفیت کار و سلامتی جسمی و روانی کارگران تاکید کرد و گفت: زمانی که نیروی کار در خانواده احساس آرامش کند و محیط خانه سرشار از امید، الفت و گرمی باشد، ضریب هوشیاری و دقت کارگر نیز بالا رفته و او با رعایت موارد ایمنی حین کار، از بروز حوادث جلوگیری می‌کند.

وی اظهار کرد: سیم‌بانان ‌و کارگران مسئولیت خطیری در تامین برق مطمئن و پایدار دارند و در هر شرایط سخت و طاقت‌فرسا ایستادگی کرده و با تمام توان به همشهریان خود خدمت‌رسانی می‌کنند، از این‌رو بحث ایمنی و سلامت برای آنان از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

در ادامه این مراسم مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان فارس نیز طی سخنانی، خواستار توجه ویژه به بحث نشاط و سلامت جسمی و روحی کارگران شد.

حمیدرضا جلایر، حضور کارگران در برنامه‌های ورزشی را روشی مناسب برای افزایش سلامت جسم و روان این قشر پرتلاش عنوان کرد و گفت: ورزش نه تنها تضمین‌کننده سلامت جسم، بلکه تقویت‌کننده روحیه، انگیزه و نشاط در محیط کار است و کارگری که جسم و روان سالم دارد، بی‌تردید بهره‌وری بیشتری در کار خواهد داشت.

وی با بیان اینکه برنامه‌های ورزشی نباید مختص خود کارگر باشد، اظهار کرد: بهتر است با مدیریت و برنامه‌ریزی مناسب، ترتیبی اتخاذ شود تا خانواده‌های کارگران نیز در مسابقات و برنامه‌های ورزشی مختلف، شرکت کرده و حضوری فعالانه داشته باشند.

مدیر دفتر ایمنی و کنترل ضایعات شرکت توزیع نیروی برق استان فارس نیز در این مراسم بر رعایت اصول و الزامات ایمنی حین کار از سوی همکاران سیمبان تاکید کرد و گفت: توجه به نکات ایمنی از ملزومات اصلی شغل حساس و مهم سیم‌بانی است و سیمبانان باید حین خدمت رسانی نکات ایمنی را مد نظر داشته باشند تا با سلامت کامل بتوانند فعالیت خود را به انجام برسانند.

وحید قاضی‌پور در تشریح بیستمین گردهمایی سالانه HSE بهداشت، ایمنی و محیط زیست نیز اظهار کرد: پس از ۱۹ بار برگزاری این گردهمایی در سال‌های گذشته، امسال این گردهمایی با حضور پر شور خانواده‌های سیم‌بانان و کارگران شرکت از اقصی نقاط استان فارس برگزار شد که استقبال گرم خانواده‌های آنان را به همراه داشت.

وی یادآورشد: رویکرد ایمنی در کنترل حوادث ناشی از کار، روانشناسی صنعتی و سازمانی در کنترل استرس کارگران سیم‌بان و تجلیل از سیمبان‌های ایمن و برترین‌های مسابقات ورزشی، هنری و فرهنگی محورهای این گردهمایی بودند.

انتهای پیام

لینک کوتاه : https://sahabpress.ir/?p=139066

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.