اخبار ویژه

شهردار کلان‌شهر شیراز: افتتاح سه شهربازی پیشرفته طی ماه‌های آینده، تحول بزرگی در زیرساخت‌های تفریحی و ارتقای نشاط اجتماعی ایجاد می‌کند آماده‌سازی ورزشگاه پارس برای آیین افتتاح و نخستین مسابقه لیگ برتر در شیراز/ ۲۲۰ پاکبان در دو نوبت، مشغول عملیات گسترده پاکسازی و جمع‌آوری پسماندهای عمرانی ورزشگاه پارس هستند آغاز طرح «خیابان سالم» در همه مناطق شیراز؛ کارگروه تخصصی و شاخص‌های پایش تصویب ش رویکرد مدیریت شهری شیراز؛ خدمت‌گزاری، تسهیل امور و توسعه همه‌جانبه/ همدلی شهرداری و نظام مهندسی، موتور محرک رونق ساخت‌وساز فارس آیین اربعین حسینی با حضور مدیریت ارشد شهری و تجلیل از شهدای والامقام دفاع مقدس ۱۲ روزه مساجد، قلب تپنده محلات در رویکردهای شهرداری شیراز/ اجرای طرح احیای محلات با محوریت ۱۲ مسجد شاخص و اعتبار ۶۵۰ میلیارد ریال در منطقه ۱۱ هم‌افزایی شهرداری منطقه ۲ شیراز و آموزش و پرورش فارس برای فرهنگ‌سازی اجتماعی و بهبود زیرساخت‌های مدارس کورن‌هول ایران در مسیر شکوفایی/از جرقویه تا اهواز، گامی تازه در مسیر اتحاد و نشاط ملی

0
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان فارس؛

کشف ۴۳ دستگاه غیرمجاز استخراج رمزدارایی طی امسال در فارس

  • کد خبر : 138723
  • 08 اردیبهشت 1404 - 15:10
کشف ۴۳ دستگاه غیرمجاز استخراج رمزدارایی طی امسال در فارس
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان فارس از کشف ۴۳ دستگاه غیرمجاز استخراج رمزدارایی از ابتدای سال جاری تاکنون درسطح شهرستان‌های حوزه فعالیت این شرکت خبر داد.

حمیدرضا جلایر امروز، هشتم اردیبهشت در نشست شرکت توزیع نیروی برق فارس با بیان اینکه با جدیت به دنبال کشف دستگاه‌های غیرمجاز استخراج رمزدارایی هستیم، اظهار کرد: از ابتدای سال جاری تاکنون در پنج شهرستان حوزه فعالیت شرکت، ۹ مرکز و تعداد ۴۳ دستگاه غیرمجاز استخراج رمز ارز کشف و ضبط شده است.

وی استفاده غیرمجاز از دستگاه‌های ماینر را، تجاوز به حقوق شهروندان و دست‌اندازی به سرمایه ملی دانست و گفت: استفاده غیرمجاز از برق برای استخراج رمز دارایی‌ها علاوه بر تحمیل ضرر و زیان‌های مالی وارده به کشور و ضربه به منافع ملی، در ساعات پیک مصرف در فصول تابستان و زمستان نیز موجب ایجاد اختلال در شبکه برق کشور می‌شود.

جلایر یادآور شد: هم‌استانی‌های عزیز می‌توانند از طریق برقراری تماس تلفنی با شماره ۱۱۳ مربوط به ستاد خبری وزارت اطلاعات، شماره ۱۱۴ مربوط به ستاد خبری اطلاعات سپاه، مراجعه به سامانه «سمات» شرکت توانیر به آدرس www.tavanir.org.ir/samaat و برقراری تماس تلفنی با شماره ۰۹۶۳۰۰ مربوط به پلیس امنیت اقتصادی فراجا، ثبت گزارش در شماره فضای مجازی به شماره ۰۹۹۱۶۶۷۲۴۸۳ مربوط به دفتر حراست و امور محرمانه شرکت توزیع نیروی برق استان فارس، استفاده از اپلیکیشن «برق من» و سامانه پیامکی ۳۰۰۰۵۱۲۱  استخراج‌کنندگان غیرقانونی رمزدارایی را معرفی کنند و بر اساس دستورالعمل به ازای هر دستگاه ۱۰ میلیون ریال پاداش دریافت کنند.

انتهای پیام

لینک کوتاه : https://sahabpress.ir/?p=138723

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.