دانشجوی رشته مهندسی پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیراز در پنجاهمین دوره مسابقه اختراعات و ابداعات در ژنو سوئیس، مدال طلا و در مسابقهای که در امارات متحده عربی برگزار شد، مدال نقره را کسب کرده است.
این دانشجوی رشته مهندسی پزشکی امروز، سوم اردیبهشت درباره کسب افتخاراتش در مسابقات اختراعات و ابداعات ژنو گفت: طرحی که برای مسابقه سوئیس ارائه دادم، طراحی دستگاهی برای تشخیص و بررسی بیماری هالوکس والگوس (خم شدن انگشت شست پا به سمت داخل ) بوده است که این بیماری ۱۹ درصد از جمعیت جهان را تحت تأثیر قرار میدهد و ۲۳ درصد از این افراد خانمها هستند.
محمد عرفان رضایی افزود: دستگاه طراحی شده به کمک هوش مصنوعی، امکان بررسی وضعیت بیمار را به صورت منظم فراهم میکند و از روشهای تشخیصی قدیمی مانند ایکسری که ممکن است خطر سرطان داشته باشد، جلوگیری میکند.
وی به علاقهاش به رشته مهندسی پزشکی اشاره کرد و آن را ترکیبی از مهندسی و پزشکی دانست که هدفش کمک به سلامت و بهبود وضعیت افراد است.
رضایی با اشاره به این نکته که این انگیزه، او را به سمت پیشرفت در این رشته سوق داده است، افزود: علاقهمندی من به تلفیق دانش مهندسی و علوم پزشکی باعث شد تا این رشته را بهعنوان مسیر تخصصی خود انتخاب کنم . چون نوآوری و اختراع فقط یک انتخاب نیست؛ رسالت ما برای ساختن آیندهای بهتر است.
وی در خصوص روند موفقیت و کسب مدال جهانی خود گفت: این رقابت یکی از معتبرترین و بزرگترین جشنوارههای اختراعات جهان است و در سال ۲۰۲۵ میلادی با حضور بیش از ۱۵۰۰ مخترع از بیش از ۴۰ کشور مختلف از جمله کشورهای عربستان، چین، فرانسه، آمریکا، تایوان، انگلیس، ایران و سوئیس در ژنو سوئیس برگزار شد و دستگاه ابداعی ما پس از بررسی دقیق داوران بینالمللی و بعد از فیلترهای داوری مختلف، با لطف و عنایت پرودگار موفق شد نشان طلای پنجاهمین مسابقات اختراعات جهان رو در سوئیس کسب کند. همچنین گواهینامه استاندارد نوآوری بینالمللی را که بعد از چند ماه بررسی ۳۵ داور انجام شده بود را کسب کردم.
رضائی بیان کرد: بدون شک این موفقیت، نقطه پایان نیست بلکه سرآغاز یک مسیر بزرگتر در مسیر نوآوری و تولید فناوریهای سلامت محور است و من این مسیر را یک مسئولیت و رسالت میدانم و قصد دارم با توسعه و تجاریسازی اختراعات، گامهای مؤثرتری در خدمترسانی به بیماران و ارتقای دانش پزشکی کشور بردارمو در این راستا از مسئولین میخواهم که به پژوهشگران جوان اعتماد کنند، روندهای اداری ثبت اختراع و تجاریسازی را تسهیل کنند، و سرمایهگذاری واقعی روی پژوهشهای کاربردی داشته باشند.
به گزارش سحاب پرس و به نقل از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی فارس، این دانشجوی نخبه دانشگاه آزاد اسلامی شیراز افزود: ما جوانان ایرانی، آمادگی داریم اگر مسیر هموارتر شود، با علم و انگیزه، پرچم کشورمان را در قلههای جهانی به اهتزاز درآوریم.
انتهای پیام