1

شایعه آب نمک بالای نفت صادراتی ایران تکذیب شد

  • کد خبر : 134678
  • 25 اسفند 1403 - 6:55
شایعه آب نمک بالای نفت صادراتی ایران تکذیب شد
مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب با تکذیب شایعه آب نمک بالای همراه نفت صادراتی، گفت: نفت موجود در پایانه‌های صادراتی توسط آزمایشگاه‌های استانداردهای جهانی سنجیده و تحویل مشتری می‌شود.

به گزارش سحاب پرس، ابراهیم پیرامون در خصوص مطلبی که در فضای مجازی و رسانه‌ای درباره آب نمکی که همراه نفت سنگین صادراتی ایران وجود دارد، گفت: این گونه عنوان شده که مقدار این نمک بالاست و بر قیمت نهایی نفت ما تاثیر منفی می‌گذارد درنتیجه ما این نفت را با تخفیف بالا صادر می‌کنیم.

مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب، با نادرست بودن مطلب فوق گفت: همیشه نوسانات آب نمک همراه با نفت تولیدی، با توجه به خرابی‌ها و مشکلاتی که در تاسیسات فراورشی ما رخ می‌دهد، به وجود می‌آید و معمولاً مقطعی است و با توجه به اینکه ما در شرایط تولید حداکثری هستیم، این مورد گاهی به وجود می‌آید اما حل می‌شود و ما به شرایط عادی بر می‌گردیم.

پیرامون ادامه داد: اگر آب نمک همراه با نفت صادراتی ما به خارک منتقل شود، قطعاً در مخازن آنجا برای جداسازی برده شده و از نفت جدا می‌شود و سپس توسط آزمایشگاه‌های مرجع تایید و درنهایت نفت صادراتی با استاندارهای لازم به مشتریان تحویل خواهد شد و مطالب رسانه‌ای فوق به لحاظ فنی صحت ندارد.

لینک کوتاه : https://sahabpress.ir/?p=134678

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.