حبیب شریف امروز، ۱۴ مهرماه در نشستی که به مناسبت روز ملی نخبگان با حضور مستعدان و نخبههای استان فارس مسئولان مراکز علمی در سالن شهید قاضی استانداری برگزار شد، با بیان اینکه برای جذب نیروهای نخبه در تمام دانشگاههای کشور و استان فارس چالشی بزرگ وجود دارد، گفت: فرض بر این بود که افراد مستعد و برتر شناسایی شده در دستگاه دولتی به راحتی جذب شوند اما این پروژه جذب در دستگاههای اجرایی یک پروسه طولانی مدت دارد.
وی تصریح کرد: امروز ۲۲ نفر از نخبگان در قالب دوره پسا دکتری مشغول هستند و حدود ۶ نفر از آنها جذب دانشگاههای کشور شدهاند.
شریف یکی از چالشها را استفاده از پتانسیل خیرین در حوزه نخبهپروری دانست و گفت: بیشترین خیرین در حوزه مواد خوراکی، مالی، ساخت مساجد، بیمارستان و خوابگاه فعال هستند و کمتر به حوزه نرمافزاری توجه میکنند. یک پزشک حاذق، تکنسین و پرستار خبره مورد نیاز یک بیمارستان است و این پزشکان هستند که به یک بیمارستان هویت میبخشند بنابراین کمک خیرین در حوزه فعالیتهای نخبگان ضرورت دارد و نیاز به فرهنگسازی برای جذب کمکهای خیرین داریم.
وی در ادامه سخنان خود از شناسایی یکهزار و ۲۰۰ دانشآموز نخبه در اقصی نقاط استان به ویژه مناطق محروم خبر داد و گفت: بنیاد نخبگان استان فارس این دانشآموزان را تحت حمایت خود قرار داده است و این دانشآموزان بورسیه توانمندسازی شدهاند.
رئیس بنیاد نخبگان استان فارس همچنین از طراحی ۶۶ جایزه به نام دانشمندان، اندیشمندان و سرآمدان حوزههای علمی، فرهنگی، اجتماعی و کارآفرینی که ویژه دانشآموزان، دانشجویان، کارآفرینان، نوآوران و خالقان شرکتهای دانشبنیان خبر داد.
شریف در ادامه بیان کرد: در حوزه کودکان مبتلا به اوتیسم و بچههای مستعد برتر اوتیسمی تعدادی شناسایی شده است، همچنین بچههای نخبه خانوادههای زندانیان را تحت حمایت قرار دادیم و پیشنهاد دادیم که در ۱۷ شهرستان که زندان وجود دارد ورود پیدا کرده و این دانشآموزان را شناسایی کنیم.
وی در پایان سخنان خود مشکل مسکن نخبگان را مطرح و اظهار کرد: استان فارس اولین استانی بود که در حوزه مسکن نخبگان ورود پیدا کرد و در این زمینه همکاری و مساعدت استاندار فارس لازم است تا این مشکل حل شود.
انتهای پیام