به گزارش سحاب پرس،
حمید ابراهیمیزاده مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان فارس از تامین و توزیع ۲۳۰۰ تن کود ازته به مقصد جنوب استان کرمان (جیرفت) از آغاز سال جاری تا کنون خبر داد.
به گفته این مقام مسئول:کود اوره میتواند بیشترین مقدار نیتروژن را با کمترین قیمت برای خاک، تولید و پرورش محصولات تأمین کند. کود اوره را میتوان یا به تنهایی استفاده کرد یا به توصیه کارشناسان با دیگر کودها (پتاس و فسفات) مخلوط نمود. برای گیاهانی که در خاکهای اسیدی بهتر رشد میکنند، کود اوره از بهترین گزینههایی است که موجب اسیدیشدن خاک میشود.
وی در ادامه گفت: این کود به شکل کریستالهای سفید رنگ دارای نیتروژن بالا است. ترکیبی بی بو و بی رنگ با نقطه ذوب بسیار بالا که همین موضوع سبب شده تا کشاورزان بتوانند بدون احساس خطر از انفجار و اشتعال آن را ذخیره سازی کنند. این کود با همه خاکها سازگار است، به ویژه در کشورهای آسیایی که در صنعت کشاورزی فعالیت زیادی دارند.
ابراهیمیزاده خاطر نشان کرد: با این حال، استفاده بیرویه و نادرست از کود اوره میتواند منجر به مشکلات زیستمحیطی شود. برای کاهش اثرات منفی اوره بر محیط زیست، کشاورزان باید به دقت مقدار و زمان استفاده از این کود را مدیریت کنند. استفاده از تکنیکهای کشاورزی دقیق مانند کوددهی متناسب با نیاز واقعی محصول و استفاده از روشهای آزمایش خاک برای تعیین دقیق میزان نیتروژن مورد نیاز میتواند به بهینهسازی استفاده از اوره کمک کند.