به گزارش سحابپرس و به نقل از روابطعمومی مدیریت جهادکشاورزی شهرستان نیریز، علیرضا بصیری گفت: برداشت این محصول در شهرستان نی ریز از نیمه دوم خردادماه شروع شده است و تا اوایل تیرماه ادامه دارد.
وی تصریحکرد: سطح زیر کشت این محصول در شهرستان عمدتا در بخش پشتکوه است و پیشبینی می شود امسال ۲۰۰ تن زردآلو برداشت شود که به دلیل سرمازدگی، کاهش ۹۰ درصدی تولید را شاهد هستیم.
بصیری با بیان اینکه فلکه ای، تخم گردی، شدو، خیاری و محلی از ارقام کشت شده این محصول در نیریز به شمار میآید؛ افزود: زردآلوی تولیدی این شهرستان بهدلیل شرایط جوی منطقه از رنگ و طعم خاصی برخوردار و مورد توجه خریداران است.