عبدالرحمن سلیم حقیقی امروز، ۹ خردادماه با اعلام این خبر گفت: کمپ صدرا شهرستان فسا از سال ۱۳۹۱ با صدور مجوز از بهزیستی فارس در حیطه درمان و بازتوانی معتادین، تاسیس شد و بازدیدهای دورهای و مکرر در راستای نظارت بر این مرکز توسط تیمهای نظارتی برابر مقررات انجام گرفته است.
وی افزود: از ابتدای سال ۱۴۰۳ سه مورد بازدید توسط کارشناسان و تیم نظارتی بهزیستی شهرستان فسا از این مرکز صورت گرفته و موارد تخلفات از قبیل پذیرش بیش از ظرفیت، پایین بودن کیفیت مواد غذایی و بهداشت محرز شده و مطابق قانون تذکر جهت رفع موارد به مرکز ابلاغ شد.
سلیم حقیقی ادامه داد: در تاریخ ۳۰ اردیبهشتماه سال جاری پس از بازدید تیم نظارتی شهرستان و گزارش موارد مشکوک از سمت کارشناسان نظارت شهرستان، گزارش به بهزیستی استان ارسال میشود و تیم بازرسی ستاد ادارهکل بهزیستی فارس ۳۱ اردیبهشت ماه با حضور در شهرستان فسا از مرکز بازدید کرده و با محرز شدن تخلف مرکز در رابطه با ضرب و شتم رهجو و اعلام گزارش به کمیته نظارت استانی، این کمیته کمیسیون فوقالعادهای در ساعت ۱۳:۳۰ همان روز با حضور مدیرکل و اعضا تشکیل داده و از آن جایی که عدم حفظ کرامت انسانی و ضرب و جرح خطای غیرقابل اغماض و چشمپوشی و خط قرمز نظارت بر مراکز بهزیستی است، بلافاصله تعطیلی مرکز بدون فوت وقت و ابطال مجوز فعالیت مرکز مصوب شد.
سخنگوی بهزیستی فارس ادامه داد: همچنین در این جلسه مصوب شد گزارش تعطیلی از طریق بهزیستی شهرستان به دادستانی آن شهرستان به منظور پیگیری حقوقی لازم ارائه شود که به این منظور بلافاصله بعد از اتمام کمیسیون توسط دبیر کمیسیون استان نیز تماس تلفنی با دادستان شهرستان برقرار و موارد گزارش شود.
وی با بیان اینکه انتقال رهجویان مقیم مرکز به سایر مراکز و پیگیری مجدانه جهت برخورد با مسببین و اقدام کنندگان خاطی از دیگر مصوبات جلسه مذکور بود، گفت: در تاریخ اول خردادماه جاری با اعلام کمیسیون فوقالعاده نظارت بهزیستی فارس این مرکز تعطیل و رهجویان به مرکز دیگر منتقل شدهاند و در نهایت در تاریخ ۵ خردادماه و پیش از انتشار خبر در فضای مجازی این مرکز با پیگیری بهزیستی و صدور حکم قضایی پلمب شده است.
سلیم حقیقی در توضیح مبحث نظارت بر مراکز با بیان اینکه در سال گذشته نیز ۵ مرکز متخلف تحت نظارت توسط بهزیستی تعطیل و پلمب شدند، گفت: در سال گذشته ۲۹ کمیسیون نظارت در بهزیستی استان تشکیل شد و بر اساس ضوابط قانونی ۹۰ مرکز تذکر، ۵۴ مرکز اخطار اول، ۱۴ مرکز اخطار دوم دریافت کرده و ۵ مرکز نیز تعطیل دائم شدند.
سخنگوی بهزیستی فارس تأکید کرد: نظارتها از سطح کارشناسان و روسای بهزیستی شهرستانها تا سطح کارشناسان ستادی حوزههای تخصصی، دفاتر بازرسی و ارزیابی عملکرد و حراست و در بالاترین سطح توسط مدیر کل انجام میشود.
وی گفت: برابر دستورالعملهای ابلاغی از سازمان بهزیستی کشور برای استانها پس از انجام نظارت و بازدید توسط شهرستان در صورت وجود تخلف، تذکر به مرکز یا موسسه ابلاغ و در صورت عدم رفع نقص، اخطار اول در سطح کمیسیون نظارت استان همراه با بازدید معاونت تخصصی انجام میشود و پس از مهلت ۱۵ روزه در صورت مرتفع نشدن نقص، اخطار دوم صادر و در نهایت اقدام به تعطیلی مرکز و ابطال مجوز فعالیت انجام میشود لیکن در مورد مرکز اقامتی در شهرستان فسا با توجه به تخلف غیر قابل اغماض مرکز، بهزیستی فارس بدون فوت وقت اقدام به تعطیلی مرکز کرد.
سخنگوی بهزیستی فارس در پایان گفت: بهزیستی فارس خط قرمز خود را که رفتار غیرانسانی با افراد نیازمند درمان است به هیج وجه سبک نمیشمارد و در کمال قاطعیت و فوریت مبحث نظارت بر مراکز را پیگیری میکند.
به گزارش سحاب پرس و به نقل از روابط عمومی بهزیستی فارس، سلیم حقیقی از عموم مردم به ویژه خانوادههای مددجویان بستری و مقیم مراکز تحت نظارت بهزیستی، خواست تا در امر نظارت در کنار بهزیستی فارس باشند و موارد مربوطه را حضوری به ادارات بهزیستی شهرستانها و یا از طریق سامانه دیدهبان بهزیستی(سامانه نظارت مردمی) خط تلفن ۱۴۸۲ گزارش کنند تا موارد تخلف احتمالی بدون فوت وقت پیگیری شود.
انتهای پیام