به گزارش سحاب پرس به نقل از روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان فیروزآباد، ناصر اسلامی مقدم تصریح کرد: این میزان عرقیات و اسانس در ۱۱۵ واحد تولید عرقیات شهرستان تولید می شود که ۱۹ واحد آن صنعتی و ۹۶ واحد دیگر نیز نیمه صنعتی و سنتی می باشد.
وی با اشاره به تولید سالانه بیش از ۲۸ میلیون لیتر انواع عرقیات نظیر گلاب، نسترن، بیدمشک، نعناع، کاسنی، آویشن و …. در فیروزآباد گفت: بیشترین محصول شهرستان به میزان ۱۴ میلیون لیتر در سال به گلاب اختصاص دارد و دیگر عرقیات نیز نیمی از تولیدات این شهرستان را شامل می شوند.
اسلامی مقدم با بیان اینکه گلاب یکی از مهمترین کالاهایی است که ظرفیت خوبی برای صادرات دارد، اظهار کرد: محصول گلاب تولیدی علاوه بر صادرات به کشورهای حوزه خلیج فارس، کره جنوبی و افغانستان نیاز بازارهای داخلی کشور را نیز تامین می نماید.
مسئول صنایع کشاورزی اضافه کرد: از ۷۶۰۰ کیلوگرم اسانس تولیدی شهرستان نیز میزان ۱۱۰۰ کیلوگرم آن به اسانس گل محمدی و ۶۵۰۰ کیلوگرم دیگر به اسانس آویشن، نعناع، ترخون و … اختصاص دارد.
این مقام مسئول ادامه داد: حدود ۸۰ درصد اسانس تولیدی به کشورهای فرانسه، کره جنوبی، چین و امارات صادر و در صنعت دارویی، آرایشی و بهداشتی، صنعت عطر و ادکلن و صنایع غذایی کشورهای هدف بکار گرفته می شود.